Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Azért ide írok mert itt talán kevesebben fognak beszólni.
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy megismertem egy nagyon kedves, jóképű, helyes, nálam kicsit idősebb férfit. Ő az első férfi az életemben, de már most nagyon kedvelem. Sőt, azt hiszem belé szerettem, már ha ez lehetséges interneten keresztül. De nagyon bizonytalan vagyok. Vannak bizonyos akadályok is (pl. nem egy helyen lakunk), és kicsit félek is. Már vertek át.
Van valakinek tapasztalata internetes ismerkedésben amiből egy hosszútávú kapcsolat lett?
2017. szept. 14. 15:18
11/14 A kérdező kommentje:
Én és elmondása szerint ő is komoly kapcsolatot keresünk. Az utazásról és költözésről pedig annyit, hogy én kevesebbszer tudnék utazni, de ő be is vállalta, csak nem tudom mennyi ideig fogja bírni ezt. két év múlva pedig felköltözök pestre, csak hát az is két év...
2017. szept. 14. 23:19
12/14 anonim válasza:
Ne legyél naív. Évekig társkersőztem, de nem hagytam magam meg...ni.
13/14 A kérdező kommentje:
Nem is szeretném magam meb*ni, mikor találkozunk, eleinte csak mint egy normális randin beszélgetnénk, max csók..
2017. szept. 15. 15:37
14/14 Béla211 válasza:
Nem is kell én sem tettem. De azért egyértelműen jelezd neki ,hogy szeretnél vele találkozni ha tetszik. Az első találkozóig ne éld bele magad ,mert lehet ,hogy nem fog bejönni élőben. Esetleg te neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!