Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek nektek működik a radarotok?
Ezt a megérzést valamennyire a spiritualitással össze lehet kapcsolni. Mivel a legtöbb vallás - kicsit túlzóan fogalmazva - a melegek ellen áll, ezért a melegek többsége más hitet keres magának. Sokan rátalálnak a spiritre és általában fogékonyak is. Ahogyan sok meleg művész is létezik, mert valamiért az ilyen kifinomultabb érdeklődések vannak megírva vagy bekódolva nekünk. Mindezzel kapcsolatban pedig el tudom mondani, hogy én például meg is tanultam az auralátást és abból is fel lehet ismerni egymást. Mivel ezt átlagos embernek is könnyű megtanulni, ezért ajánlom mindenkinek. A melegeknek van egy különleges kékeszöld színe, ami nem életút-aura és nem is hangulat-szín. Érdemes ezzel gyakorolni úgy, ha valakiről abszolút tudjátok. ;-)
De különben ezelőtt a sima radarom is működött. :-) Csak sajnos soha nem voltam bátor civil életben odamenni bárkihez. Aztán társkeresőn találtam meg, hogy tényleg itt van.
Nem kulonosebben kell semmi misztikus megerzes. A melegek gyonyoru tobbsege noiesebb egy hetero nonel..ilyen too egyszeru...a legtobbrol ordit a buzassag.
Meleg vagyok en is ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!