Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek nektek működik a radarotok?
Általában nem vettem észre valakin, ha ő is meleg, kivéve, ha nagyon lerítt róla.
Bár már középkorú vagyok, de sosem keresek senkivel szemkontakust, sehol, így ez alapján sem tudnám megmondani.
Viszont azt megérzem, ha engem néznek. És meglepő módon,járműveken, bevásárlásnál , könyvtárban sokan néznek, és érdekes módon a fiatalok. Igaz, eddig ha volt barátom, mindig fiatal volt.
Viszont sokszor hittem kollégáról, hogy meleg,és nagy csajozós volt, és fordítva. A kis szende, visszahúzódóról később kiderult, hogy hetente más sráccal kavar.
Szóval elég relatív. Én nem radarnak hívtam , hanem csengőnek, persze, van akinél már nem csengett,, hanem harangozott....
49 F
Általában a melegeket fel szoktam ismerni, de sokszor melegnek gondolok heteró srácokat is, szóval nem mondanám, hogy annyira jó lennék a dologban.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!