Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek nektek működik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek nektek működik a radarotok?

Figyelt kérdés
Aki nem tudná miről van szó annyi az egész, hogy a melegek megérzik egy másik pasin ha ő is meleg. Szerintetek igaz vagy nem? Nálatok működik?

2019. jan. 28. 20:08
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
88%
Működik, oda és vissza is. Nem is keresek rá magyarázatot.
2019. jan. 28. 21:00
 12/24 anonim ***** válasza:
87%
kb 80-90 százalékban. :D
2019. jan. 28. 21:24
 13/24 anonim ***** válasza:
87%
Az enyém nagyon nem működik :D
2019. jan. 28. 21:41
 14/24 anonim ***** válasza:
43%
Azért is, mert pszichológiát tanulok. 21/f
2019. jan. 28. 22:43
 15/24 anonim ***** válasza:
88%
Nálam is működik többnyire (persze nem 100%-osan). Épp novemberben találkoztam egy sráccal közös ismerősök révén, nem kellett hozzá 10 perc, hogy megállapítsam, hogy nem hetero. Annyira be is jött, hogy meg is írtam neki facebookon utána, persze tagadta a dolgot, de lám csak, most 2 hete tudtam meg róla, hogy tényleg bi. Csak jó volt a megérzésem.
2019. jan. 28. 22:49
 16/24 anonim ***** válasza:
0%
Ateistaként meglehetősen érdekes volna, ha hinnék akárcsak hasonlóban is. Ez hülyeség, akinél "működik", az nem jelent mást, mint ahhoz hasonló jelenséget, mint a horoszkópoknál a Forer-hatás.
2019. jan. 28. 23:03
 17/24 anonim ***** válasza:
68%
Nekem olyan értelemben működik, hogy pl strandon vagy fürdőben kiszúrom amikor fiúk, férfiak a szemük sarkából méregetnek, pont úgy ahogy én szoktam stírölni srácokat
2019. jan. 28. 23:30
 18/24 anonim ***** válasza:
65%
Igen működik általában tudom róluk, de az is igaz, hogy minden melegnek van valamilyen beütése amit talán a heterók annyira nem vesznek észre mindenkin.
2019. jan. 29. 03:30
 19/24 anonim ***** válasza:
66%

Általában nem vettem észre valakin, ha ő is meleg, kivéve, ha nagyon lerítt róla.

Bár már középkorú vagyok, de sosem keresek senkivel szemkontakust, sehol, így ez alapján sem tudnám megmondani.

Viszont azt megérzem, ha engem néznek. És meglepő módon,járműveken, bevásárlásnál , könyvtárban sokan néznek, és érdekes módon a fiatalok. Igaz, eddig ha volt barátom, mindig fiatal volt.

Viszont sokszor hittem kollégáról, hogy meleg,és nagy csajozós volt, és fordítva. A kis szende, visszahúzódóról később kiderult, hogy hetente más sráccal kavar.

Szóval elég relatív. Én nem radarnak hívtam , hanem csengőnek, persze, van akinél már nem csengett,, hanem harangozott....

49 F

2019. jan. 29. 07:53
 20/24 anonim ***** válasza:
87%

Általában a melegeket fel szoktam ismerni, de sokszor melegnek gondolok heteró srácokat is, szóval nem mondanám, hogy annyira jó lennék a dologban.

23/F

2019. jan. 29. 22:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!