Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek mi a véleményetek a meztelen női testről?
Természetesen nem egy elhízott, ronda, fogatlan nőre gondolok hanem egy normális lány testére?
Taszít titeket, hozzáérnétek? Esetleg van valami személyes tapasztalatotok?
Nem értem miért kell ezt ennyiszer megkérdezni és miért kell mindig primitíven válaszolni rá.
Én hetero nő vagyok (tudom off, bocsánat) mégse mondom a női nemi szervre, hogy büdös, gusztustalan, undorító.. Nem vált ki belőlem szexuális vágyat, nem érdekel, ennyi.
Azért a minimális tiszteletet meg lehetne adni.
1.
Ha valaki ilyen kifejezéseket használ a melegekre, akkor azért kiakadsz, nem?
Hol látsz te itt szidást? Az első tényleg nyersen fogalmazott de a többiek csak leírták a véleményüket a meztelen női testről. Az pedig a melegeknek taszító, de legalább semleges. De még olyan is volt aki azt írta hogy szép csak nyilván őt úgy nem vonzza.
Ez tényleg összehasonlítható azzal hogy néhány homofób még ma is legszíveseben a föld színéről is eltűntetné a melegeket, és sokan mindent megtesznek hogy keservessé tegyék a homoszexuálisok életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!