Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudhatnám meg, hogy kapható-e rá?
az előző válaszában (benne)van (A) logika
:D
...a szép széles hátát.... :) :) :)
Hasonlóan, mint a #4 írta ! Zuhany közben, lehetőleg ketten legyetek. És megdícséred a testét, esetleg a farkát ! Pl.:Irigyellek,mert Neked olyan szép alakja (vagy mérete) van a farkadnak, kár hogy az enyém nem olyan szép ! Szeretném megfogni,egy kicsit, Lehet ? Ha elhajt, vagy leszól, akkor annyi, hogy BOCSI ! Csak gondoltam vagyunk annyira haverok ? Ha más választ ad,Pl." Nekem mindegy, vagy fogd, ha akarod," akkor már több is lehet, csak alkalom kell hozzá.
Ezt azért gondolom, mert nekem volt ilyen eset. Egy ismerős hapival beszélgettünk a fürdőben,(uszoda) és jól el voltunk. Majd vártam, mikor akar menni haza, és mentünk a zuhanyzóba. (Ő 33 én 50 éves ) Ledobtuk a gatyákat, és tényleg szép volt a farka, és egyből mondtam, hogy : Téged kedvelt az Úr, hogy ilyen szép farkat adott. Irigyellek a méretért és az alakjáért is ! Mondja, nem panaszkodik, de hiába, mert így is elhagyta a felesége, csak a hokizás van. Mondom : SZeretném egyszer látni, mekkora, ha kemény ! Erre Ő : Most nem kemény, de lassan az lesz, ha ilyenről dumálunk. Odaléptam, és mondom, segíthetek rajta. Nem szólt semmit. Szépen megfogtam, mosogattam, maszíroztam, ő állt, becsukott szemmel. És szépen keményedett neki ! A lényeg,hogy átmentünk az egyik öltöző kabinba, és megtörtént, amit akartam. Sőt több is annál !! Ez mind szó nélkül, nem beszéltünk semmit,csak cselekedtünk. Jó pár alkalommal találkoztunk még a fürdőben. Csak annyit beszéltünk, hogy : " Megyünk zuhanyozni ? -_Mehetünk, benne vagyok ! "
nemk kell oda bi hajlam, egy ilyen helyzetben tök simán mennek a dolgok heteró srácok közt is (tapasztalat).
1, ha nyíltabb típus, kérdezd meg tőle egyenesen
2, ha nem, akkor jöhet a megmosom a hátad, és elfelejtesz megállni ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!