Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Introvertált melegek! Mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Introvertált melegek! Mennyire sikeresen tudtok ismerkedni? 48f

Figyelt kérdés
Van-e köztetek egyedülélő, és mennyire zavar ez titeket? Vágytok-e társ(aság)ra, és tesztek-e ezért valamit?
2019. jan. 22. 19:03
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Nem véletlenül van egyedül, aki introvertált. Hiába rettenetes az egyedüllét, attól még nem lesz képes napi 5-10 percnél többet más személy, személyek jelenlétében létezni, mert az kellemetlen, szorongással jár, borzasztóan lefárasztó, nem jó neki, szenvedés neki.

Na ezt rakd össze: Szeretlek, járjunk, de te az utca másik felén menj, hogy ne kelljen egymáshoz szólni. Találkozzunk, havonta egyszer. Költözzünk össze, de azért külön szobába, külön emeleten. Egy nem introvertált mégis mit tud ebből leszűrni? Minimum félreértelmezi, hogy ez nem akar semmit, vagy szánalmasnak tarja, dehogy fog ilyen fura emberekkel kínlódni...

Hamarabb fog egy homofób fajgyűlölő megérteni egy transznemű négert, mint bárki egy introvertáltat.

Tudom, nem a válaszra válaszoltam, csak gondoltam, tisztázzuk a fogalmakat meg a valóság korlátait, mielőtt itt társasági introvertáltakat, levegőben repülő halakat meg felfelé eső lángoló jégkockákat vízionálnánk.

2019. jan. 22. 20:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Első válaszoló: Te ugye tudod, hogy hatalmas szakadék van az introvertált személyiségűek és az általad körvonalazott szociális fóbiások között?

Én ambivert (introvert és extrovert köztes) személyiségű vagyok, eléggé kilógok a sorból ezzel: sokszor az extrovertáltak túl harsányak nekem, de zavar, ha nem tudok beszélgetni valakivel, aki mellettem van, így a nagyon introvertált személyek is zavarnak.

Szerintem a mai ismerkedés nagyon nem kedvez az introvertáltaknak, mivel ugyan netes alapon történik többnyire, mégis annyira nagy a bizalmatlanság, mintha valami dark webes pöcegödörbe köpködnének az emberek. Nincs olyan oldal, ami nem hemzsegne a csupán szexet hajhászó fickóktól, ami eléggé könnyen elüldözi a gyengéd lelkű embereket. (Azért én még próbálkozom, de csak mert van kitartásom.)

Személy szerint nem vagyok bulizós, így tütü, alter (hasonlók) nem annyira a törzshelyeim. Más személyes találkozóhelyet nem nagyon ismerek, mindössze egy bárt, ám ilyen helyre nem szívesen megyek egyedül. Viszont ha egy barátnővel megyek, akkor nem valószínű, hogy odajönnének hozzám (tapasztaltam).

Szóval személyesen nehéz és a jobban introvertáltaknak még inkább, neten pedig szinte lehetetlen. (Szerencsére, csak szinte.)

2019. jan. 22. 23:45
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én nem.

Nem is volt kapcsolatom és nem is szeretnék együtt élni senkivel.

30/f

2019. jan. 23. 01:07
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen,más az introvertált és szociális fóbiás.

Introvertáltnak zavaró összenőni mással,a szociális fóbiás pedig képtelen rá.

Én sokkal inkább szeretnék állatokat,most is van egy kutyám.

Az emberekben nem tudok megbízni.

Előző voltam.

2019. jan. 23. 01:09
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is introvertált vagyok, de még 22 évesen nem volt párkpacsolatom. Egyszerűen nem kedvelek melgbárokba és más szórakozóhelyekre járni. Persze máshol nem igazán találkozol melegekkel, emiatt nem is csodálom, hogy egyedül vagyok. Annyira a magány sem zavar, amíg az embernek vannak barátai nem zavaró a magány.
2019. jan. 24. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!