Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Introvertált férfiként hol/hog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Introvertált férfiként hol/hogy érdemes ismerkedni?

Figyelt kérdés

2018. nov. 1. 22:45
1 2
 1/11 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
12%
Egy introvertált férfi tud ismerkedni?
2018. nov. 1. 22:55
 2/11 anonim ***** válasza:
95%

De még mennyire, hogy tud. Ha személyesen nincs merszed, vannak tematikus facebook csoportok is erre. Nem a Jelölj, likeollak típusúakra gondolok.

Az introvertáltság nem a jó kommunikáció hiányát jelenti automatikusan, inkább csak a kezdeményezés nehézségét. Egy extro vagy ambivertált lány kihozhatja belőled az állatot jó értelemben véve. Olyankor kinyílik a befelé forduló személyiség.

2018. nov. 1. 22:59
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
interneten. félénk lány vagyok, neten ismertem meg a páromat aki szintén kicsit félénkebb.
2018. nov. 1. 23:25
 4/11 A kérdező kommentje:

Igen, egy intro is tud ismerkedni, csak az utóbbi időkben számomra túl felületes nőket találtam (haveri társaságban ez a fiúkra is jellemző, de nyilván egy havernál megengedőbb az ember, mint olyan valakivel akivel párkapcsolaton gondolkodik), akiknek nem voltak igazán mély gondolataik, véleményük. Lehet persze az is hogy csak én vagyok kissé elvont, de nem tud meggyőzni a mindenre válaszként adott "aha az jo".

Lenne merszem személyesen is, viszont sok eredménytelen ismerkedés volt már amiatt, hogy nagyon nem passzoltunk össze, így jobbnak látnám kicsit célirányosabban csinálni.

Extrovertálttal azért nehézkes, mert én nem tudom megadni neki a felületességet (lehet csak én gondolom annak, nem rossz tulajdonságként írom), ő pedig nem tudja megadni azt a mélységet amit szeretnék.

2018. nov. 1. 23:30
 5/11 A kérdező kommentje:
Gondoltam erre is, hogy neten, de eddig lebeszéltek a társkeresőkről.
2018. nov. 1. 23:31
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor járjál célirányosan olyan helyekre, ahol értelmes emberek csinálnak értelmes dolgokat (pl. nyelvgyakorlási klub, vagy egyéb tematikus dolgok) + el tudsz lazulni, önmagad tudsz lenni.
2018. nov. 1. 23:57
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
Introvertáltként csak akkor van esélyed a nőknél, ha eszméletlen jól nézel ki. Máskülönben sehol és sehogy nem érdemes ismerkedni.
2018. nov. 2. 08:07
 8/11 A kérdező kommentje:

#7. Ezt nem gondolom így, nem minden nő számára ennek ellentettje az ideál, ami a viselkedést illeti. :)

Csak megtalálni nehéz őket.

2018. nov. 2. 22:05
 9/11 Ignis Subdialis ***** válasza:
100%
Túrázás... általában művelt, egyedülálló emberek állnak össze túracsoportokká, a természet lágy ölén egymás mellett baktatás meg kifejezetten kedvez az őszinte ismerkedésnek. (Passzívan is - mert megfigyelhető ki hogyan viselkedik, mennyire figyel a másikra, mennyire segítőkész stb.)
2018. nov. 2. 22:34
 10/11 anonim ***** válasza:
#8 Rosszul gondolod. Minden nő jobban kedveli az extrovertált férfiakat.
2018. nov. 3. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!