Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek! Nektek bejönnek az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek! Nektek bejönnek az FTMek (Female to Male) akik csak alul màsok?

Figyelt kérdés
Engem rendesen izgatnak. Annyira mint egy normalis ferfi test.

2019. jan. 28. 01:01
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
1x kipróbálnék egyet
2019. jan. 28. 08:11
 2/7 anonim ***** válasza:
84%
Nekem nem, én pont azt szeretem, ha alul olyan, mint én.
2019. jan. 28. 08:49
 3/7 anonim ***** válasza:
72%
Az hogy tudna megdugni?
2019. jan. 28. 09:36
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Voltam már ilyen emberrel, jó volt. :)
2019. jan. 28. 10:24
 5/7 anonim ***** válasza:
84%
engem is nagyon izgatnak, de hosszú távú kapcsolatnál nekem hiányozna hogy szopjak
2019. jan. 28. 21:59
 6/7 anonim ***** válasza:
23%

Én örülnék, ha léteznének fiúk farok nélkül...

De nem FTM-ek, inkább MTF-ek esetében. Egyfelől kifejezetten a daliásabb, deltás, férfias testalkat izgat, a 160 centis magasság hatalmas csípőcsonttal párosítva sajnos nem tud. Másfelől viszont a férfiatlanabb személyiségű, viselkedésű és megjelenésű cuki lányos fiúk tetszenek, nem az, aki alig várja, hogy szakállat növeszthessen, és minél férfiasabban viselkedhessen. Szóval duplán messze áll tőlem egy FTM, talán egy-két kivételes személyt láttam, aki valamennyire nekem is tetszeni tudna. Ezektől a dolgoktól nem fogok tudni eltekinteni, nem csak pöckökről és lukakról szól a dolog, az ember egészének be kell jönnie.

2019. jan. 28. 23:48
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én FTM vagyok és csak a nemi szervem női, amúgy felsőtestem, testalkatom, izomzatom, hangom meg minden teljesen férfi már. És nagyon szeretnék összejönni született férfivel.
2021. febr. 1. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!