Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sajnois rajtakaptam a pasimat, hogy az alig csak egyetemista fiam egyik évfolyamtársával megcsalt. Mit tegyek? Hozzam fel a témát? Nem tud róla hogy tudom.43N
Figyelt kérdés
2019. jan. 23. 22:10
2/13 anonim válasza:
Hát lehet jobb lenen másra bízni. Ha gondolod írj :) Mert neked tagadni fog szerintem.
4/13 anonim válasza:
Az nem számít hogy kivel csalt meg, a lényeg hogy megcsalt. Ez alapjáb cselekedj.
5/13 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval, megcsalt, mindegy hogy az nő vagy férfi, aszerint kell cselekedned.
Én úgy látom, hogy ha ilyen igényei vannak valakinek azt nem tudja elnyomni, ezek alapján olyanok ezek az igények amiket lehet egy nő nem tud neki megadni,emiatt lehet megteszi újra, ha pedig elnyomja magában boldogtalan lesz.
Aszerint kell dönteni, hogy neked, illetve neki mi lenne a jó.
6/13 anonim válasza:
"megcsalt, mindegy hogy az nő vagy férfi" Furcsa felfogásod van!
7/13 anonim válasza:
Kérdező,annyi tartásod legyen már,hogy ha egy fiúval csalt meg,akkor nem engeded utána hozzád nyúljon.
Ha megbocsájtod,vagy elnézrd neki.Akkor te vagy a világ leg naívabb embere.
Ha most megcsalt,akkor ezt megtette korábban is,és meg fogja tenni legközelebb is
9/13 anonim válasza:
Egyszerű. Mondd meg neki, hogy tudsz a dologról, ezért elhagyod, mert egy féreg. 31/N
10/13 Buran válasza:
Mit tennél, ha rajtakapnád, hogy az alig egyetemista fiad egyik évfolyamtársnőjével megcsal? Tedd ugyan azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!