Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valami egészségügyi kockázata annak ha egy elfenekelős kapcsolatban vagyok és kb kéthetente de van hogy többször és kevesebbszer kikapok a partneremtől? 19/ egyetemista fiú
Figyelt kérdés
pl rossz jegyért, vagy szemtelenebb magatartásért elver a szíjal, és az napokig fáj...
a partnere 42 éves, nincs köztünk egyéb szexuális kapcsolat csak ez...
2016. okt. 23. 22:46
2/5 anonim válasza:
Mint egészségügyi, mint pszichiátriai bajod is lehet belőle. Fájni azért fáj mert sérül a szövet, roncsolja, így egészségügyi baj lehet belőle, a pszichológiai meg azért mert ezzel azt az üzenetet kapod hogy alsórendű vagy, és eltaposható, megalázható. Barátom nekem is a popsimra szokott csapni, de egyáltalán nem annyira hogy fájjon, csak annyira hogy tudjam, akar, és semmi nincs olyan benne hogy alsóbbrendű lennék.
3/5 anonim válasza:
Barom vagy komolyan...egy pszihopata foglya ba...ki.
5/5 anonim válasza:
én is szoktam csapdosni a pasim seggét, de nem úgy hogy fájjon neki, ez főleg szex közben van
ez még amit én írtam az a normálisabb verzió sztem
sztem is beteges amit ez a pasi csinál veled
20 aktív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!