Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék a homo-romantikus érzéseim elfedése érdekében?
Egyetemista vagyok, mindenki a szexről beszél, miközben engem a szerelem érdekel. Próbáltam a netes ismerkedést, de eddig chatnelésnél tovább nem sikerült jutni...szerencsére, mivel bár először mindenki azt írja, ő is párkapcsolatot keres, utána farok képeket kér meg ilyenek...
Néha-néha rám jön egy kis bánat, a romantikus szükségleteim miatt, de pl egy srác, akivel konkrétan csak szemeztünk és nem is találkoztunk vagy egy éve, kirakot egy új képet facebook-on és elkezdett kalapálni a szívem.
Miért? Kedvesnek tűnik, de lehet homofób is, másik városban él, amúgy se tudom, hogyan kellene ráírni, ami nem nyomulós, meg aztán jobb lenne egy olyan srácba vetni a reményeimet, aki mondjuk tuti meleg is. Akkor talán kevésbé esne rosszul a visszautasítás. Csak személyesen meg hol?...
Annyiszor átmentem ezen -gondolva, majd kinövöm-, de egyszerűen, ha változik is, csak rosszabb.
Nem értem, miért vagyok ilyen. Körülöttem mindenki más csak a szexre megy...aki nem, az meg hetero csaj...
22/F
Szia. Én is azok táborát erősítem, amiben te is vagy. Nyáron ért véget egy hosszú, több éves kapcsolatom. Nem nagyon volt eszemben azóta, hogy alkalmi kalandokba bonyolódjak, egyszerűen hiányzik a személyiségemből, hogy ilyenre vágyjak. Ha esetleg újra leszek majd szerelmes akkor biztos hogy fogok rá vágyni. Nálam ez így működik.
De a kérdésedre a válaszom, hogy nem kell ezt elfedni, csak hinni abban, hogy kitartással megtalálod a megfelelő partnered. Csak ezt a klisé szöveget tudom mondani, de én is így vagyok vele, amíg pedig nincs senki, aki iránt éreznék valamit, addig magammal tudok törődni, és jó is ez így kicsit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!