Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyengéd, bújós, romantikus melegek hol vannak?
Sajnos a kérdés leírása tökéletes kórképe a mai meleg társadalom nagyobbik részének...
(A kisebbik részével még nem nagyon találkoztam)
23/F/m
Teljesen megértelek kérdező.
A világ, nagyon rossz irányba halad, mondjuk amiket leírtál, nem csak a meleg társadalomra, hanem alapjáraton a 21. Század, amerikanizált, lelketlen fogyasztói társadalmának emberére igaz.
A jelen korunkban csak az anyagi, materiális érték létezik, minden személytelenebb, és jelentéktelenebb lessz, így a kapcsolatok is. Ami tegnap a szerelemről, az összetartásról, a gondoskodásról szólt, az ma az üres, gyors szexről, az állatias ösztöneink egyszerű, és gyakorlatias kiéléséből áll.
A szeretet és a kapcsolat is csak egy "árucikk" lett, amit, amint egy kicsit megunsz, kidobsz és szaladsz is a következőért a szexpartner keresők fantasztikus manufaktúrájába.
Én viszont egy naiv kis idióta vagyok, és hiszek abban, hogy a normális, emberi értékek, a szeretet, a törődés, a bizalom és az odaadás nem tűntek el, csak nehezebb megtalálni. Az pedig, hogy csak ezen az egy oldalon is, rengetegszer látni, hogy valaki komoly párt keres, nem csak egy éjszakás kalandot, és a kommentek is sokszor egyetértenek vele, engem igazol ebben a hitemben.
Szóval ne add fel :D
Aki keres, az talál is ;)
Pont azért nehezebb normális fiut találni mint egy meleg Barney Stinsont, mert az előbbi nem ír rád a semmiből hogy "Szia"! Akarsz negyvenes pasit szopni? Korod? Hoygnezelki?"
Én is ugyan azt keresem mint te, és hiszek benne, hogy mindd meg is találjuk egyszer :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!