Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A párom borzasztó bújós! Mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom borzasztó bújós! Mit tudnék tenni? Vagy tegyek egyáltalán bármit?

Figyelt kérdés

Mindketten melegek vagyunk és már így is indult a barátság,hogy netes ismerkedő oldalon találtunk egymásra. Először haverok voltunk,aztán barátok, végül csomó mindent megosztottunk egymással és ekkor már legjobb barátnak mondtuk egymást. Itt kezdődött az, hogy elkezdett egyre bújósabb lenni. Spontán puszikat adott, egyre többször ölelt meg. Végül totál beleszerettem és összejöttünk. Nagyon aranyos srác, imádom, de ami a (probléma) hogy az eddigieknél is iszonyatosan bújós lett. Hétvégén én se meg ő se dolgozik, ilyenkor tudnánk menni valamerre kirándulni, fagyizni, stb... De a hétvégék az elmúlt hónapokban abból állnak, hogy odaül mellém a kanapén, rám fekszik, látom az arcán, hogy nyugodt, és elalszik az ölembe. Múltkor ki akartam menni wc-re, majd mikor sikeresen kimásztam a kanapéról, hirtelen nyugtalan lett az alvása, láttam az arcán... picit izzadt is... Aztán mikor visszamentem wcről megsimogattam az arcát és mintha kicserélték volna az alvását... Nem tudom jobban elmagyarázni. Az arca megint nyugodtabb lett. Nagyon szeretem őt, és nem akarom, hogy azt higyye nem szeretem, de valahogy szeretném rávezetni, hogy ne csak bújásból álljanak a hétvégék hanem töltsük meg szabadtéri élményekkel is... Hogy mondjam el neki ezt a dolgot?

Ő 25 (uni) én 26 (aktív)

2018. jún. 7. 20:20
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Neki is vannak barátai nekem is és nem féltékeny típus egyáltalán, sose kér számon. Szóval nem hiszem, hogy azt hiszi elveszít stb...
2018. jún. 7. 20:21
 2/17 A kérdező kommentje:
Kicsit kusza lett, de remélem érthető.
2018. jún. 7. 20:23
 3/17 anonim válasza:
88%

Szerintem vegyél neki ajándékba egy jegyet vagy valami hasonlót majd vidd el. Azt az indokot mond neki hogyha nem akar menni hogy „a jegyek csak máig jók és senki sincs aki el fogadja ezért el kell mennünk hogy nem menjen kárba”

Vagy… menj el a munka helyére (mikor vége van). Mondjuk, fogadj egy taxit vagy simán az is jó ha csak kocsival elé mész. De ha nincs kocsit gyalog is jó. De mindenképpen vigyél neki egy ajándékot. Vidd el valahova azzal az indokkal hogy meg álmodtad.

De ha annyira bujós mint ahogy mondtad szerintem kérdezd meg mi a baj? Jobb őszintének lenni ezért kérdezd meg. De tedd hozzá hogy nagyon imádod mikkor ilyen csak már kicsit zavaró.

2018. jún. 7. 20:28
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Így mond el neki is ahogy nekünk, hidd el csak így működik egy kapcsolat ha van kommunikáció... :)
2018. jún. 7. 20:29
 5/17 A kérdező kommentje:
Ilyen már régebben is volt, hogy akkor nyugodt álmában ha érzi a közelségem... Mint egy kisbaba amikor nincs ott az anyja az se nyugodt.. :) szerintem valami lelki oka lehet ennek csak nem akarom, hogy azt higgye bolondnak tartom ezért kéne valahogyan rávezetni mondja el mi bántja... Mert eddig mindig őszinte volt de most valami van vele úgy érzem.
2018. jún. 7. 20:32
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Semmiképp ne így mondd,hogy ne csak bújásból álljanak a hétvégék, ezzel azt éreztetnéd,hogy zavar hogy hozzád bújik.

Csak van olyan ami érdekli őt, valami koncert,színdarab,film. Vehetnél valamelyikre jegyet és elmennétek.

2018. jún. 7. 20:34
 7/17 anonim ***** válasza:
93%

Ez olyan édes történet, mint az esti mézes tej :-)

Én örülnék ha ilyen fiúm lenne.

2018. jún. 7. 21:15
 8/17 A kérdező kommentje:
Én is örülök neki, hogy ilyen, csak azért mégiscsak jó lenne ha nem csak a bújás lenne a program hétvégente :D :P
2018. jún. 7. 21:20
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon arik lehettek 😀 életek vegig tartson ezt kívánom
2018. jún. 7. 21:33
 10/17 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon unatkozol, hogy regenyt irsz, es ugy latszik meg fantaziad sincs.
2018. jún. 7. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!