Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a melegek, akik Zalában, Nyírségben. Stb, laknak, Bp-től távol azok, hogy találnak szexpartnert? (ez borzasztó! )
Ez borzasztó helyzet! Oda-vissza vonatozzanak,buszozzanak, 4-500km-t egy numeráért vagy egy kellemesen eltöltött éjszakáért? brrrrr.....ez még rágondolva is rossz. Sokba is kerül az utazás és erre kidobni ennyi pénzt nem érdemes.
Akik, meg Bp-en laknak, gondolnak egyet...ah, megyek szexelni! 10perc múlva ott vannak a megfelelő helyeken.

Én borsodi vagyok, de sose volt gondom az ismerkedéssel. Ahogy én vidékiként keresgéltem, ugyanúgy mások is. Mindig is szerettem az olyan helyzeteket, amikor ismerkedtem valakivel, s kiderült, hogy a pl. szomszéd faluban lakik. :)
A vidékiek sokkal normálisabbak mint a pestiek (akinek nem inge, ne vegye magára), de a pesti melegek jobban elengedik magukat, több emberrel szexelnek, a vidékiek viszont jobban "tartják" magukat, nem látszik rajtuk annyira, hogy melegek. (persze mindig vannak kivételek)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!