Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktív fiúk szeretitek ha a passziv bújós stb?
Mi az a nagyon lányos? Amikor valaki affektál, illetve nagyon vékony a hangja, abból max barátot tudok elképzelni.
Mellesleg én imádom, ha bújós valaki. Ma voltam bulizni, és elég fiatal voltam abba a társaságba, többen is simogattak, dörgölőztek, stb. Az egyik srác fel is izgatott nagyon.
16/f/m
Nem. Ne legyen bújós. Nyújtsa csak oda a fenekét és kész.
A többi csak arról fog szólni, hogy ÉN uralkodok felette ;)
Én nagyon bújos vagyok aktívként, és szeretem ha a passzív ezt viszonozza is. Viszont a lányos pasik, akik már ránézésre is feminímek, azokhoz nem nagyon szoktam bújni, mert nem hozzák ki belőlem azt.
21 f
Én nagyon szeretem ha bújós, én is az vagyok :)
26/F
Én lányos vagyok kinézetre, az arcom, a szőke hajam, és nem vagyok túl magas sem.
Bújni szoktunk egymáshoz ez természetes egy fárasztó nap után meg pláne, egy pohár vörösbor mellett levesszük a hangot a tévéről és smárolunk, halkan beszélgetünk a jövönkről többnyire.
Egyre gyakrabban vagyunk otthon kettesben és egyre kevésbé akarunk barátokkal ide-oda menni, max egy jó étterem és irány haza.
Élvezzük a csendet.
Így gondoltad a bújást?
persze, hogy bejön:) úgy szeretem a legjobban. volt barátom sose bújt hozzám, alig volt köztünk intimitás annyira nem igényelte a szeretgetést és nagyon hiányzott
az nem jön be ha nagyon lányos, se külsőre se belsőre
Meghalnék az intimitás és az őszinteség nélkül egy kapcsolatban...
Ki máshoz lehet bújni, mint a szerelmedhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!