Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok ti szeretitek a bujos fiukat?
nem. legyen ferfi a ferfi!!!
oke bujjon persze, oleljen meg, na de kiskifli? rohannek az agyabol :D
#4: Egy szub akivel össze lehet bújni... na ez igazán tetszik :) Mármint... egy szub csajsziról nem az jut eszembe általában... pedig hiába vagyok dom, igényelném ilyet, nagyon is...
24/F
En szeretem mikor bujik a parom. Alapbol o Se nagyon bujos, Se rideg pont a ketto kozott van :) De mindig megy a "vita",hogy ki Legyen a kiskifli :D
18/L
Jobban szeretem, ha inkább én vagyok a kiskifli és ő ölel át, de persze elő szokott fordulni fordítva is. Külön szeretem ilyenkor póló és melltartó nélkül a hátához nyomni magam, utána nem sokáig fordít nekem hátat. :D
De visszatérve a témára, én szeretem. Ne legyen túlságosan az, mégis csak ő a férfi, de aranyos tud lenni, ha odabújik hozzám. Olyankor ez a tipikus "aaaahw de aranyos" gondolatom van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!