Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arabinó kérdése:
Lányok, ti szeretitek az arab fiúkat?
Figyelt kérdés
2015. aug. 18. 21:32
2/8 anonim válasza:
én csak a migránsokat :$
vegre hosszu szerszam...ahhwww :Ł
nemreg az egyikkel volt is vmi..:P
4/8 anonim válasza:
Na mindjárt elmegy a kedvetek...😂😂😂 [link]
5/8 anonim válasza:
Nem vagyok fajgyűlölő, de szexuálisan egyáltalán nem vonzanak, sőt kulturálisan sem.
6/8 anonim válasza:
Őket igen, csak a vallásukat nem
7/8 anonim válasza:
Az olajos sunnitákat igen ott az öbölben, de az ilyen tuneziai meg szíriai meg mittudom én milyen barmokat nem :D:D 20L
8/8 anonim válasza:
Hát a neveltetésükből meg génjeikből kifolyólag ahogy a nőket kezelik nem túl szimpatikussak. Biztos van kivétel, nem általánosítok. Amúgy nem szeretem a szőrös férfiakat meg a barna bőrüeket sem ezek meg mind erről híressek. Jaaa meg hogy sokkal kisebb a péniszük mint a magyaroknak! Egyszer láttam egy táblázatban hogy a vilàgátlag vagy az alattiak. Nekem inkább egy fehér európai, magyar fiú aki emberi szőrmennyiséggel él nagyobb szerszámmal, mint egy barnabőrű erőszakos szőrös arab fiú kis szerszámmal. Bocsi 24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!