Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ti szeretitek az arab...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Arabinó kérdése:

Lányok, ti szeretitek az arab fiúkat?

Figyelt kérdés

2015. aug. 18. 21:32
 1/8 anonim ***** válasza:
20%

Az olaj shejkeket igen! :)

21/L

2015. aug. 18. 21:37
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

én csak a migránsokat :$

vegre hosszu szerszam...ahhwww :Ł

nemreg az egyikkel volt is vmi..:P

2015. aug. 18. 21:39
 3/8 anonim ***** válasza:
46%
én is ^^ olyan aranyosak <3
2015. aug. 18. 21:42
 4/8 anonim ***** válasza:
70%
Na mindjárt elmegy a kedvetek...😂😂😂 [link]
2015. aug. 18. 22:06
 5/8 anonim ***** válasza:
88%
Nem vagyok fajgyűlölő, de szexuálisan egyáltalán nem vonzanak, sőt kulturálisan sem.
2015. aug. 18. 22:52
 6/8 anonim ***** válasza:
66%
Őket igen, csak a vallásukat nem
2015. aug. 18. 23:00
 7/8 anonim válasza:
Az olajos sunnitákat igen ott az öbölben, de az ilyen tuneziai meg szíriai meg mittudom én milyen barmokat nem :D:D 20L
2015. aug. 21. 15:41
 8/8 anonim válasza:
Hát a neveltetésükből meg génjeikből kifolyólag ahogy a nőket kezelik nem túl szimpatikussak. Biztos van kivétel, nem általánosítok. Amúgy nem szeretem a szőrös férfiakat meg a barna bőrüeket sem ezek meg mind erről híressek. Jaaa meg hogy sokkal kisebb a péniszük mint a magyaroknak! Egyszer láttam egy táblázatban hogy a vilàgátlag vagy az alattiak. Nekem inkább egy fehér európai, magyar fiú aki emberi szőrmennyiséggel él nagyobb szerszámmal, mint egy barnabőrű erőszakos szőrös arab fiú kis szerszámmal. Bocsi 24L
2015. aug. 22. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!