Szeretitek az arab nőkről szóló könyveket?
Figyelt kérdés
Szerintem nagyon érdekesek :)
Vannak kedvenceitek?
2010. dec. 4. 11:59
1/2 anonim válasza:
Nem kimondottan olvasok ilyet. Vannak arab családtagok, tőlük bőven hallottam a szokásokról, voltunk is kint, szóval inkább egyenjogúsági, női jogi és politikai kérdésnek tartom a témát, mint könyvtémának.
2/2 anonim válasza:
Nem olvasok róluk, pedig nagyon érdekel az utazás, más országok kultúrája, és az egyes népek, népcsoportok történelme. Az arabok számomra annyira barbár, hímsoviniszta, ultrakonzervatív világ, hogy nem tehetek róla, egyszerűen nem tudom őket kedvelni. A nők iránt igazából csupán részvétet tudok érezni, amiért oda kellett születniük.
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!