Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy tudom ezt feldolgozni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudom ezt feldolgozni?

Figyelt kérdés
Ez a kérdés, már többször felkerült, csak aztán figyelmen kívül hagytam, mert nem igazán tudtam elfogadni. Sajnos mostmár szinte biztos, hogy más vagyok. Fiú vagyok, és van egy fiú osztálytársam, akibe nagyon belezúgam. Én egy elég beszédes típus vagyok, de csak ővele nemrudok beszélgetni, mert izgulok. A múltkor egyik órán előttem ült, és kilógott az alsónadrágja, én meg erre felizgultam , majd összeélveztem a nadrágom. Amikor mellé ültetnek, egész órán áll a..... A múltkor meg mikor öltöztünk tesi után megvártártam még leveszi a rövidnadrágját, majd amikor ez megtörtént szóltam neki, hogy jőjjön a padomhoz, mert adok a dezodoromból. Oda is jött, és elkezdett beszélgetni, úgy, hogy egyszál alsóban volt, így nagyon közelről láthattam, de fantasztikus volt. A baj az csak az, hogy ő biztos nem olyan, mint én. A legnagyobb álmom az, hogy lássam meztelnül, de sajnos erre nincs sok esély, mert nemtudok vele barátságot kiépíteni. Szerintetek hogy dolgozzam fel ezt az egészet? Nagyon rosszul esik, hogy senkinek nem beszélhetek, én nem oszthatom meg a fiúknak, hogy képzeld ez a csaj tetszik. És a legrosszabb az, hogy mindenki elvárja a hetero életet, én pedig nem vagyok rá képes. Próbáltam jó csajokról képeket nézni hátha, de..! Nem jött be. Sokan mondják, olvastam, hogy ez tinédzserként még normális, de nálam ez már évek óta tart. Ráadásul iígy vagyok, mert van egy haverja, aki a múltkor alsóban rácsapott a fenekére, mikor le hajolt, és nem történt semmi, és belegondoltam dejó lenne nekem is ilyet csinálni.

2019. jan. 12. 10:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogyha ő full hetero, akkor nem is fair vele szemben hogy te barátként közeledve eléred hogy megnyiljon feléd és te is felesleges kínzásoknak teszed ki magad azzal, hogy egy elérhetetlen pasi után ácsingózól. Ez amúgy heterokkal is előfordul, a zavar is, minden, ez sajnos ilyen.

Igaza van azoknak akik szerint előbb neked kellene elmondanod hogy meleg vagy, de azért ez nem ilyen egyszerű, függ a közösségtől, a korotoktól, hogy milyen környezetben éltek. Egy kisvárosi suliban, ahol majdnem egy környéken éltek nem biztos hogy jó ötlet hirtelen megnyílni. Ha van egy-két ember akiben igazán megbízhatsz, akkor velük beszélgethetnél a homoszexualitásról, hogy mit gondolnak róla és aztán el is mondhatnád.

Nem kell megjátszanod hogy érdekelnek a lányok, mondhatod hogy neked más jön be, vagy hogy nincs semmi a megfog ebben vagy abban a lányban.

A farkadat idővel meg kell tanulnod irányítani, fáraszd le magad suli előtt vagy fogalmam sincs, nehéz lehet. Próbálj meg iskolán kívül ismerkedni fiúkkal. Azt nem tudom neten mennyire veszélytelen meleg pasiķkal ismerkedni, ha még nincs semmilyen tapasztalatod. De jót tennél magaddal ha nem csak szexkapcsolatot keresnél az elején, úgyhogy ha vannak meleg baráti közösségek akkor azon keresztül lenne érdemes.

2019. jan. 12. 12:55
 12/22 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem találkoztam még olyanokkal, mint én. Nem merek még ilyen társkeresőkre menni, ilyen bárokban, stb
2019. jan. 12. 14:27
 13/22 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen egyértelmű a srácnak, hogy te mit érzel felé és hogy vágysz utána, azért húzza az agyad...
2019. jan. 12. 16:49
 14/22 A kérdező kommentje:
Miből lenne egyértelmű? Nem is beszélek vele sokat, nem nyaggatom, meg semmi ilyesmi
2019. jan. 12. 19:29
 15/22 A kérdező kommentje:
Rengetegszer próbáltam rajta túltenni magam, csak nem megy. Folyamatosan rá gondolok, és bizsergést érzek a gyomromban, és késztetést, hogy írak neki.
2019. jan. 12. 22:29
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Figyu!

Ha írsz neki, hogy Mizujs?, és Ő írja, hogy Semmi. És veled? , akkor írd azt, hogy Unatkozom!

Akkor folytathatod, hogy moziba kellene menni, de egyedül unalmas. Kérdezd meg, hogy nincs-e kedve veled menni.

Persze nem így.

Valami olyasmit, hogy egyedül nincs kedved, de pl. ha lenne valaki, aki veled menne, akkor jobban éreznéd magad.

És, ha rákérdez, akkor mondhatnád, hogy Ő!

Vagy unatkozol, de már annyi filmet láttál, nem tud-e valami jót.

Annyiféle lehetőség van pl. a filmekkel kapcsolatban is!

Azzal ne hagyd magad lerázni, ha azt írja, hogy semmi!

És tényleg nem azt mondom, hogy nyomúlj rá, és ne engedd lélegezni se, mert az nem lenne jó, de picivel több duma azért belefér!

2019. jan. 12. 22:43
 17/22 A kérdező kommentje:
Értem
2019. jan. 12. 22:55
 18/22 A kérdező kommentje:
Annyira szereném, ha a barátom lenne...
2019. jan. 12. 23:06
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Próbálkozzál.

De, ha nem sikerül, akkor lépj hamar túl rajta, mert ha nem, akkor magadat emészted csak.

2019. jan. 12. 23:51
 20/22 A kérdező kommentje:
Jó, meglátom mit tehetek.
2019. jan. 13. 00:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!