Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítene a szex feldolgozni a szakítást?
Szakítottak velem nemrég és most nagyon elveszett vagyok.Nincs érteleme hogy leírjam a tüneteimer,szerintem sokan ismerik azokat:életkedv nulla,nem érdekel semmi,elveszett jövőkép és meg sokminden más.nem volt hosszu kapcsolat se mély nyomot hagyott bennem mert egy fantasztikus ember volt aki motivált,példaképem volt,támogatott,társam volt minden téren.
Azon gondolkodtam vajon segítene e az érzelemmentes szex kicsit helyrezökkenteni a dolgaimat.Attól félek hogy lehet nem is menne mert mindig eszembejutna ő és őt látnám magam előtt bárkivel is vagyok.
Mi a véleményetek?
Szerintem jah (és ez kategótiafüggetlen).
Persze egy megfelelő partnerrel!
Első:homoszexualitás kategóriába irtam ki a kérdést :))
A nemet megtippelheted
A kort tényleg elfelejtettem
17 éves vagyok
Nem erdemelt meg Teged, bizonyosan.
Felejtsd el, annyi szep dolog van!
Fel a fejjel!😀
Jobb egyedul mint egy rossz kapcsolatban!
Ha szakitott veled nem szeretett, ne gondolj ra. Orulj a szabadsagnak!
Szeresd magad!
Batran irj ha szomoru vagy!
Tessek mosolyogni!😀😉
Nem segítene. Ha még érzel iránta, akkor mindenkiben őt keresnéd, s a szex után csak még rosszabb lenne a lelkivilágod.
Ismerkedni mindenképp kezdj el, nem feltétlenül párkeresési céllal, hanem csak úgy gyűjts haverokat, barátokat (hátha idővel valamelyikből több lesz), de az a lényeg, hogy az új emberekkel való ismerkedés valamelyest be fogja tölteni azt az űrt, amit érzel. De szexelni ne szexelj semmiképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!