Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal lány létemre nagyon sok jó pasival lefeküdtem, hogy tudom ezt majd feldolgozni feleségként?
Figyelt kérdés
2015. jún. 29. 11:51
2/30 Rezi Dencia válasza:
Kellemes emlékek lesznek ezek akkor már. Nincs ezen mit feldolgozni.
3/30 anonim válasza:
Nem azzal van gond, hogy különösebben fel kéne dolgozni, hanem az ilyesmi általában kötődési zavarra utal, ami a párkapcsolatokra is rányomja a bélyegét. Inkább azt kellene tudatosítani, hogy miért is volt szükséged arra, hogy jó sok pasival lefeküdj...
4/30 anonim válasza:
csinald ugy mint a fidesz... irj ki a hazadra hogy Folytassuk egyutt ...
5/30 anonim válasza:
Nem értem, ha úgy érzed ezt nem tudod feldolgozni, akkor miért csinálod?
6/30 anonim válasza:
Ezt miért kell feldolgozni? Mi feldolgoznivaló van ezen? Örülj neki. Megmarad emléknek, tanulságnak, aminek akarod, és ennyi. Ha már férjhez mész, gondolom olyan embert választasz, aki teljes egészében kielégít, mind testileg, mind lelkileg, meg nyilván mire férjhez mész, már a sok jó pasival lefekvés igénye is gondolom csökkenni fog (különben miért lennél egyáltalán párkapcsolatban?), szóval én ezen nem aggódnék.
Vagy most ezzel neked személy szerint mi a problémád?
7/30 anonim válasza:
Úgy tudod feldolgozni, ha beviszed egy excel táblázatba.
8/30 anonim válasza:
szerintem torj be a feldolgozo iparba
9/30 Bence_ válasza:
Most még nem dolgoztad fel?
Meg ezen mit kell feldolgozni? Gondolom azért tetted mert jólesett.
10/30 anonim válasza:
Mit nem lehet ezen feldolgozni? A tetteidért mindig vállald a felelősséget. Vagy tán szégyelled magad miatta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!