Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan segítsek a páromnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan segítsek a páromnak feldolgozni amit átélt a melegsége miatt?

Figyelt kérdés
A páromnak a szülei, különösen az apja nem tudta elfogadni, hogy meleg. De az anyja sem védte meg, és amikor kiderült elkezdte verni, meg lelkileg terrorizálta lejárta mindennek.Sokszor rosszul alszik, meg ilyen problémái vannak emiatt. Van köztetek valaki aki ilyen helyzetbe volt, hogy jutottatok túl rajta?
2018. okt. 24. 22:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
4%
Nem nekem való társaságba keveredtem.
2018. okt. 24. 22:49
 2/13 anonim ***** válasza:
3%
Hát én se lennék oda érte ha a fiam meleg lenne. Biztos kitagadnam, számomra is elfogadhatatlan lenne
2018. okt. 25. 00:59
 3/13 anonim ***** válasza:
96%

Istenem mennyire gáz emberek vannak...lásd első három hozzászóló, kérdező párjának a szülei... pfehh.

Kérdező, szerintem nem kell semmi különöset tenned, amit egyébként nem tennél. Csak azt, amit egyébként is tennél: szeresd őt, érezze hogy számíthat rád, megbízhat benned. Legyél neki társ és legjobb barát egyben. Idővel halványulnsk a rossz emlékek. A szüleivel meg remélhetőleg szóba sem áll többé.

2018. okt. 25. 01:12
 4/13 anonim ***** válasza:
90%

Ha valaki ilyet ír, hogy kitagadja a gyereket mert meleg, hát....

Remélem sose lesz gyereketek, remélem összehoz a sors egy novel akit a vilagnak tekintesz és remélem azt, hogy meddo, mert ilyennek nem valo, ha mégis lenne, remélem meleg lesz és érezd át milyen fájdalmat adsz neki.

Az én szüleim homofobok(voltak). Amikor anyám egyszer azt mondta "ez gusztustalan, nem tudok ranezni ilyen emberre", aztán annyit mondtam "akkor számodra gusztustalan vagyok, sose nézz rám".

Itt jöttem rá mi is az a szeretet mert ennek ellenere a velemenyet megvaltoztatta, és atolelt, akkor fogadta el.

Ha neked erre nem valtozna meg a velemenyed akkor gyerek meletted ne legyen.

2018. okt. 25. 12:17
 5/13 anonim ***** válasza:
90%

na szépek vagytok ... ezért van ez az ország még mindig a közép korban ... egyszerűen hihetetlen.

én ugyan nem vagyok meleg, de ha bejelentené a fiam, természetesen elfogadnám. tudom h nehezebb élete lesz, de az első az ő boldogsága. de ilyeneket olvasni h kitagadni meg ne sározza be a nevem? ti tudjátok, miket beszéltek? a saját gyereketekről??

2018. okt. 25. 12:39
 6/13 anonim ***** válasza:
73%
Az aberáltság nem a melegség, elítélni csak gyilkosagert lehet, aberáltság az, ahogy tr gondolkodsz, de ha netán így alakul, majd 70 évesen gondolj erre vissza, és netán a gyereked meleg akkor arra, hogy emellett mennyi kínt adtál csak TE neki 🤗 remélem majd átéled :)
2018. okt. 25. 13:24
 7/13 anonim ***** válasza:
90%
Úgy beszéltek, mintha valami hihetetlenül tiszteletreméltó úri családból származnátok, akiknek a neve szent és sérthetetlen, és csak azért a retek névér privilégium jár. Pfff. Gondolom egyikőtöknek sincsen érettséginél magasabb végzettsége. Tipikus magyarok. (A homofób válaszoknak szól.)
2018. okt. 25. 14:12
 8/13 anonim ***** válasza:
73%

Hasonlóképp teltek a napjaim míg 18 éves nem lettem. Mondjuk a mi családunkban nem is igazán a melegség volt a téma hanem az hogy megszállottan utálták a barátomat, őt okolták mindenért..

Röviden ahogy nagykorú lettem elhúztam otthonról és éveken át nem beszéltem a szüleimmel. (Nekem csak ez segített na meg a párom támogatása.)

Most már, pár év elteltével nagy ritkán beszélünk, de a mai napig nagyon feszült köztünk a hangulat úgyhogy nemigen erőltetjük a dolgot.

Szerintem két út van. Az egyik a megbocsátás, másik a felejtés.. Tisztáznia kell magában melyikkel tud könnyebben élni.

2018. okt. 25. 22:13
 9/13 anonim ***** válasza:
67%

Akik a cseppet sem kedves homofób válaszolóknak írtak: egyetértek veletek. Love is love. A gyerekem a gyerekem akkor is ha kígyók nőnek ki a fejéből, akkor is ha bűnöző, akkor is ha lusta, ha meleg, ha okos, ha buta, ha tehetseges, ha csúnya, no matter what...

Kérdező: ha úgyérzed, hogy a párodat ez nagyon megviseli akkor én pszichológust tanácsolnék. Ha úgyérzed magatok közt is megtudjátok oldani akkor a lényeg az, hogy támogasd mindig, legyél mellette biztosítsd arról, hogy te mindig vele leszel. Valamint erősítsd meg benne azt, hogy ő erről egyáltalán nem tehet. :)

Ha az első verziót választjátok akkor elsősorban legyetek nagyon óvatosak. Nehéz jo terapeutát találni, de ha meglesz a megfelelő akkor az tényleh tud segíteni. A lényeg, hogy nézzétek meg hol tanult, miket végzett el, stb. Sok a mondvacsinált pszichológus és egyéb hangzatos verziója ami miatt az igazi szakmabelieket csak eg dívány mellett traccsoló pénzsóvár idiótának nézik.

Ha gondolod nyugodtan írj rám a továbbiakban is, pszichológiát hallgatok :)

(Utálkozók pls. kerüljetek, tiszteljük egymás világnézeteit!)

2018. okt. 25. 22:21
 10/13 anonim ***** válasza:
85%

Az én páromat is kitagadták a szülei és azóta nálam lakik. Sokat sírt a családi botrány miatt, depressziós lett ez miatt. De én azóta annyira kimondhatatlanul szeretem, hogy meg fogom gyógyítani. Mézes heteinket éljük, folyton szeretkezünk annyira egymásra vagyunk hangolódva, hogy kitaláljuk egymás gondolatait, vágyait pillanatok alatt. A hosszú hétvégén voltunk Velencében

busszal. Hát valahogy így tudnád te is megvigasztalni.

2018. okt. 25. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!