Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan segítsek a páromnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan segítsek a páromnak feldolgozni amit átélt a melegsége miatt?

Figyelt kérdés
A páromnak a szülei, különösen az apja nem tudta elfogadni, hogy meleg. De az anyja sem védte meg, és amikor kiderült elkezdte verni, meg lelkileg terrorizálta lejárta mindennek.Sokszor rosszul alszik, meg ilyen problémái vannak emiatt. Van köztetek valaki aki ilyen helyzetbe volt, hogy jutottatok túl rajta?
2018. okt. 24. 22:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
2%
Nem kell búzinak lenni, oszt nem lesztek kitagadva.
2018. okt. 25. 23:28
 12/13 anonim ***** válasza:
92%
#8 vagyok és én is fiú ha esetleg azért kaptam 0%-ot mert nem egyértelmű. :D
2018. okt. 25. 23:38
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Hú, ez azért szomorú. Hát, figyelj, elsősorban nem te tudsz neki segíteni, hanem egy jó pszichológus. Te arra tudod rávenni, hogy elmenjen egyhez, aki segít neki feldolgozni az átélt traumát, de te nem fogsz tudni neki annyit segíteni, mint valaki, akinek ez a szakterülete. Te annyit tehetsz, hogy támogatod, amiben csak lehet, biztonságot próbálsz neki nyújtani, és egy helyet, ahol önmaga lehet és ezért nem bántják. A többit a pszichológus fogja tudni majd megoldani.
2018. okt. 29. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!