Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kis méretű pasik ti hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kis méretű pasik ti hogy tudjàtok feldolgozni hogy sose lesztek kelendőek?

Figyelt kérdés

Mert valljuk be ez kihat az egész személyiségetekre. Az meg nem vonzó egy férfiben ha gátlásos,önbizomhianyos e miatt! Nekem volt olyan pàrkapcsoaltom ahol ez előkerült mint probléma. Engem nem érdekel hogy 16 cm hosszú volt a farka. Őt viszont mindig csak ez érdekelte. Ha látott beszélni egy fiú barátommal rögtön kezdte az alaptalan féltékenykedést hogy biztos megcsalom mert a neki nagyobb lehet a farka. Eszemben nem volt..

A kérdés főcímben arra utalok hogy nekem ez a dolog jelentéktelen egy párválasztásnál. De valljuk be vannak olyan bulizós stb mentalitású nők akik 2 pasi közül a nagyobb farkút többre gondolnak. Ezért a kisebb mérettel rendelkezők sose rúghatnak velük labdába..rossz érzés lehet.

2018. jún. 21. 13:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem akinek lényeges a nagy méret az keressen nagyot, de mint nekem akikenk nem jó a nagy nekem nem szempont, de azért az átlagos nem véletlenül átlagos.
2018. jún. 21. 13:08
 2/14 anonim ***** válasza:

Pedig a 16 cm az nem is kicsi

Tudod amíg egy pasinak nem lesz vaginája addig nem lesz tisztában azzal hogy nem minden nőnek a nagy ló pöts kell

Addig mi itt magyarázhatunk érvelhetünk nem fognak nekünk hinni

24N

2018. jún. 21. 13:13
 3/14 anonim ***** válasza:
26%
Hát kedves utolsó, a 16 centis farkam miatt úgy lelèpett a csaj, mint a huzat. Abban a pillanatban amint húsz felettit talàlt, már cuccolt is hozzá gyerekestől.
2018. jún. 21. 13:21
 4/14 A kérdező kommentje:
#3 Ezt csak te hiszed. Nem hinném hogy a farkad miatt cserélt le.
2018. jún. 21. 13:25
 5/14 anonim ***** válasza:
87%
Kedves 3-as. Biztos lehetsz benne, hogy nem a 16 centid miatt cserélt le. Lehet, te ezt akarod hinni, de nem így van. Az én partneremé 14 cm, de mégsem cserélném le, pedig csak szexkapcsolat, semmi több. Viszont nagyon élvezem a szexet, s pont ez az, amire szükségem van. S ahhoz nem kell lóp@cs.
2018. jún. 21. 13:27
 6/14 anonim ***** válasza:

A kicsi farkamt még problémának se nevezném.

Igazából sose görcsöltem rajta.

2018. jún. 21. 13:27
 7/14 anonim ***** válasza:

Kezdjük ott, hogy a 16cm nem kicsi. Én magam már legalább 30-40 alkalommal belinkeltem a vonatkozó wikipedia cikket, mely szerint az átlag péniszméret 12-14cm között van. A lap alján megtalálhatóak a hivatkozott tanulmányok is:

[link]

Függetlenül attól, hogy mekkora a farokméretem teljes biztonsággal kijelenthetem, hogy a legkevésbé se hat ki a személyiségemre. Kivéve akkor amikor kellemetlen helyzetben feláll és valahogy takarnom kell, de az a kérdés szempontjából irreleváns. :)

Továbbá sose választanék olyan "bulizós" vagy akár "nem bulizós" nőt aki a farokméretem alapján döntené el, hogy megfelelő vagyok-e neki párkapcsolatra. Teljesen elfogadom, hogy valaki számára ez döntő tényező. Függetlenül attól, hogy megütöm-e azt a szintet amit ő elvár nem jutnék el vele odáig hogy lemérhesse, mert amint megtudnám, hogy neki ez döntő tényező, rögtön kiesne a potenciális barátnő kategóriából. Biztos vagyok benne, hogy fog magának találni olyan férfit aki viszont fontosnak tartja és büszke a saját méretére, ezt szóvá is teszi. Szerintem nagyon jól ellesznek együtt.

A fentiek értelmében azt hiszem tökéletesen fel tudtam dolgozni azt, hogy mennyire vagyok kelendő függetlenül a hímvesszőm hosszúságától. Azt gondolom az exednek komplexusa volt a 16 centijével, hogy állandóan féltékenykedett.

2018. jún. 21. 13:28
 8/14 anonim ***** válasza:

Nem tudtam és soha nem is fogom tudni feldolgozni. Annyi vigaszom van csak, hogy egy nap megdöglök majd. Utána már nem lesz gond a feldolgozással...

29F

2018. jún. 21. 13:28
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Én régen sokat paráztam a kis méretem miatt.

10 cm állva. Volt, aki ki is nevetett emiatt, nem tett jót az önbizalmamnak.

Ráadásul hasam is van, nem vagyok kigyúrt.

Viszont igyekeztem kedves lányt kifogni. Bevallom, az első pár alkalomnál görcsös voltam, volt, mikor fel sem állt, vagy nem élveztem el. Aztán egyszer csak megtört a jég, feloldódtam és kielégítettem. Azóta teljesen meg vagyok békülve az intim méretemmel. Igazából csak egy átlendítő pont kellett.

A féltékenység pedig személyfüggő. Én ezt a hülyeséget sosem gondolnám, hogy valaki azért megcsal(na), mert a másik személynek nagyobb van. Eleve bízom a páromban, és biztosan nem véletlenül van velem.

Amúgy a kelendőséggel nem értek egyet. Szerintem ezt nem péniszméret határozza meg. Alap -és jó- esetben egy nő inkább választ személyiség alapján, mintsem centiket favorizálván.

2018. jún. 21. 13:36
 10/14 anonim ***** válasza:

3-as sajnálom

De addig amíg nem tudta a pontos centit addig minden rendben volt?

Nézd van akinek a kisebb jó van akinek a nagyobb

Nem vagyunk egyformák

2018. jún. 21. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!