Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis méretű pasik ti hogy tudjàtok feldolgozni hogy sose lesztek kelendőek?
Mert valljuk be ez kihat az egész személyiségetekre. Az meg nem vonzó egy férfiben ha gátlásos,önbizomhianyos e miatt! Nekem volt olyan pàrkapcsoaltom ahol ez előkerült mint probléma. Engem nem érdekel hogy 16 cm hosszú volt a farka. Őt viszont mindig csak ez érdekelte. Ha látott beszélni egy fiú barátommal rögtön kezdte az alaptalan féltékenykedést hogy biztos megcsalom mert a neki nagyobb lehet a farka. Eszemben nem volt..
A kérdés főcímben arra utalok hogy nekem ez a dolog jelentéktelen egy párválasztásnál. De valljuk be vannak olyan bulizós stb mentalitású nők akik 2 pasi közül a nagyobb farkút többre gondolnak. Ezért a kisebb mérettel rendelkezők sose rúghatnak velük labdába..rossz érzés lehet.
Nem a 16 centi miatt lépett le a csajod , hanem inkább nem tudtad használni. Az ujjad, a nyelved hány centi???
Csak reszeltél, fűrészeltél és kész.
Ha 3 perc alatt végeztél , ne csodálkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!