Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kis méretű pasik ti hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kis méretű pasik ti hogy tudjàtok feldolgozni hogy sose lesztek kelendőek?

Figyelt kérdés

Mert valljuk be ez kihat az egész személyiségetekre. Az meg nem vonzó egy férfiben ha gátlásos,önbizomhianyos e miatt! Nekem volt olyan pàrkapcsoaltom ahol ez előkerült mint probléma. Engem nem érdekel hogy 16 cm hosszú volt a farka. Őt viszont mindig csak ez érdekelte. Ha látott beszélni egy fiú barátommal rögtön kezdte az alaptalan féltékenykedést hogy biztos megcsalom mert a neki nagyobb lehet a farka. Eszemben nem volt..

A kérdés főcímben arra utalok hogy nekem ez a dolog jelentéktelen egy párválasztásnál. De valljuk be vannak olyan bulizós stb mentalitású nők akik 2 pasi közül a nagyobb farkút többre gondolnak. Ezért a kisebb mérettel rendelkezők sose rúghatnak velük labdába..rossz érzés lehet.

2018. jún. 21. 13:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hidd el elviselik a penztarca merete itt a kerdes ilyenkor
2018. jún. 21. 14:27
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem a 16 centi miatt lépett le a csajod , hanem inkább nem tudtad használni. Az ujjad, a nyelved hány centi???

Csak reszeltél, fűrészeltél és kész.

Ha 3 perc alatt végeztél , ne csodálkozz.

2018. jún. 21. 18:55
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem az átlagot épp hogy megüti a méretem. Mégis, két olyan nő volt az életemben, akik két férjük mellett is ragaszkodtak hozzám, tizenéven keresztül. Úgy értsd, hogy elváltak, újra férjhez mentek, de én maradtam. (A férjhezmenés körüli hónapok kiestek.) Sose gondolkoztam azon, hogy kicsi-e, vagy nagy. Az első feleségem azt mondta, hogy nagy, elhittem neki, és így maradtam, ebben a tudatban. :)
2018. jún. 21. 21:35
 14/14 anonim ***** válasza:
2016 októberében pont arról az esetről kérdeztem itt. Heteroszexuális kategóriában, és ott le volt írva, én mit tapasztaltam. 16 centis farokra egy 7 centis hosszabbító, és símán tövig ment. Megkérdeztem, hogy a méreteim nem gond-e a szexben. A válasz, minden tökéletes, minden jó, én vagyok az igazi, csak velem akar lenni. Aztán összejött egy pár évvel idősebb faszival, aki jóval méretesebb volt, és meggyőzte, hogy elválik, meg költözzenek össze, és a többi mese. Elment, és közölte, hogy én is èreztem hogy kicsi, akkor meg miért vagyok felháborodva. Még én voltam a hibás. Amikor meg mègsem vált a srác, azután meg jött volna vissza. A kislánya így szeret engem, meg úgy hiányzok nekik... Kb ennyi. Ja, és nem vagyok gyorstüzelő, de ha mégis előbb elmennék, képes vagyok második menetre is. Ez itt valamelyik előttem hozzászólónak ment. Szép napot.
2018. jún. 24. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!