Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy lehet feldolgozni, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet feldolgozni, hogy ha egy szexuális együttlét nem sikerül?

Figyelt kérdés
Egyikünknek sem volt jó, de én nem tudom feldolgozni, hogy neki nem volt jó és nem tudtam örömet szerezni (az nem zavart volna, ha én nem élvezem). Őszintén szólva olyan, mintha megerőszakoltak volna. Legszívesebben öngyilkos lennék. Megpróbálnám újra, jobban felkészülve, de neki csak egy éjszakás volt és nem tudom jóvátenni.

2018. ápr. 4. 16:37
 1/9 anonim ***** válasza:
75%
Te vagy a nő vagy a férfi,
2018. ápr. 4. 16:40
 2/9 anonim ***** válasza:
58%

Elkönyveled tapasztalatnak, és gyakorolsz tovább mássaal, vagy ugyanazzal az emberrel.

Ha pasi vagy, örülj neki, hogy te legalább dugtál. Itt sokan vannak, akik még szüzek.

2018. ápr. 4. 17:01
 3/9 anonim ***** válasza:

Ne érezd így. A férfiak jó része izgul mint az állat, ha csak úgy megbeszéli neten, hogy találkozzanak és szexeljenek ...és ha izgul mint az állat, akkor bizony a legtöbb esetben meg sem mozdul a kukac. Az internet előnye, hogy összehozza az embereket, de a hátránya, hogy elsietik a dolgokat és a végén kudarc lesz belőle. Legközelebb ne menj bele abba, hogy rögtön a szex miatt találkozzatok. Felmehettek valamelyikőtök lakására, de a ne a szex legyen a cél, hanem, hogy jól érezzétek magatokat. Beszélgessetek, iszogassatok, aztán ha a végén csak egy csók lesz, az sem gond.

Ajánlom megnézésre ezt: [link]

2018. ápr. 4. 17:06
 4/9 A kérdező kommentje:
Férfi vagyok. Engem érzelmi alapok is fűznek ehhez a dologhoz, és azt reméltem, hogy még újra találkozhatunk, amire a sok egyéjszakás lett volna a biztosíték.
2018. ápr. 4. 17:28
 5/9 anonim ***** válasza:

Majd a következő jobb lesz!

Főleg, ha tapasztaltabb csajszival leszel, aki meg is mutatja, hogy hogyan csináld neki jól! :)

2018. ápr. 4. 17:29
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
azt a rohadt, a megerőszakolásból nem tippeltem volna erre, hogy bírt megerőszakolni, micsoda állat nő lehet?
2018. ápr. 4. 17:33
 7/9 anonim ***** válasza:
91%
#4: na hát akkor a tipikus példája annak, hogy randizni kellett volna a rögtön dugás helyett. Minek úgy sietni? Látjátok, hogy csak ez lesz belőle. A lány még a közelébe sincs az orgazmusnak, a fiú meg csődöt mond.
2018. ápr. 4. 17:45
 8/9 A kérdező kommentje:
Érzelmi alapon igen. Mindegy, már feldolgoztam, de örök seb marad, amit az idő talán elhalványít, de meg nem szüntet.
2018. ápr. 30. 10:25
 9/9 Kekszakall ***** válasza:
Hány éves vagy?
2018. máj. 1. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!