Hogyan tudnám feldolgozni hggy csúfoltak a nevem miatt?
Ha jól tudom kiskorúként csak szülői beleegyezéssel lehet megváltoztatni, egyedül majd ha elmúltál 18.
Egyébként mindenkit csúfolnak valami miatt. Engem is sokat csúfoltak pl a nyuszi fogaim miatt, az elrontott hajam miatt, néha a ruháim miatt, ha nem volt már más mert végül normálisra nőttek a fogaim, jó volt a hajam, és menők voltak a ruháim, akkor a nevem miatt.
Ennél egyébként ismerek viccesebb nevű embert, de a személyiségi jogok miatt nem írnám le az egész nevét, fiúról van szó, és Manó a neve. 25 múlt. A vezetékneve pedig pont olyan meseszerű mintha egy mesekönyvből jött volna. Pl mint apraja falva :D
A csúfolódás egyébként a középiskolával eltűnik nagyrészt. Ott már elég érettek az emberek, hogy max poénkodjanak ezzel-azzal de ne szánják bántó csúfolásnak.
Szerintem szép neved van. Semmi ciki.
Ha visszatekintek a sötét gimis időszakra, amikor mindenki gonosz és szemétkedik, azt tapasztaltam hogy a különleges nevűeket vagy szétcikizik ha mimóza lelkű vagy még menőnek is tartják ha ő is hangadó/jó helyre barátkozik.
Nos nyilván akit lehet azt bántani fognak hétköznapi névvel is. Azt tudom mondani hogy el fog múlni. Gimi után már senki nem dog cikizni aki meg igen azt nem vagy köteles elviselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!