Kit csúfoltak/csúfolnak a súlya miatt?
Kérlek ha hasonló problémád van írd le.
Csúfoltak már azért mert kövér vagy? Vagy azért mert van egy kis/nagyobb súlyfelesleged?
Kérlek írjátok le azt is hogy ki volt az aki csúfolt bennetek (Nem névre) pl:az osztálytársam
És hogy reagáltatok?
(Ha lehet kort is írjatok)
|És bocsi a sok összetett kérdésért|
Engem az osztálytársaim, évekig. Azóta nincsenek barátaim, és ráadásul pszichés beteg is vagyok. Ezt nem kifejezetten a csúfolás okozta, de nagyban hozzájárult.
15/L
#utolsó nagyon sajnálom! :(
Írhatsz üzenetet ha szeretnél! Szívesen beszélnék veled.
Engem 5.-6.-as koromban szemtől szembe és a hátam mögött, sírtam, öngyilkos akartam lenni, 5. év végén egy szép májusi napon leüvöltöttem az egyik nagyszájú ribizli fejét, egy másik alkalommal meg sípcsonton rúgtam egy a semmire hiú, retkes, 14,5 évesen 5.-es srácot.
7.-ben is beszéltek ki a hátam mögött, de beszólásokat nem kaptam a súlyomra.
8.-ban meg már nem volt semmi ilyen, lehet azért, mert megunták, vagy mert nőttem, és fogytam egy pár kilót, ezt nem tudom.
Mindenesetre érdekes dolog ez, mert a volt bff-em 20 kg-ot fogyott, mégis bálnázták orrba szájba, én meg csak 6-ot(azóta még 3 lement), engem meg békén hagytak.
Üdv.:15/L
Tudom nem ilyen válaszokat vársz elsősorban, de engem a súlyom miatt csak azért csúfoltak mert betegesen sovány vagyok. Mondjuk ez elenyésző volt, az arcomra jóval többször szóltak be.
Osztálytársak főleg, de tanárok is, vagy csak random emberek
#utolsó ez azért már durva hogy még a tanárok (?) is..
Én nem értem miért kell egy embert a testalkata miatt csufolni. Van aki egyszerűen nem tud hízni..
Van olyan aki fogyni nem tud pl:betegség miatt.
Vagy van aki jól érzi magát a bőrében. Akkor miért kell csufolni? :(
engem anorexiásnak,mert alapvetően nagyon vékony vagyok... lefostam őket, ha ennyire telik az agyi kapacitásukból, akkor csinálják :)) nem tehetek róla, hogy nem tdok hízni... (12 koromtól 17 éves koromig)
osztálytársam, meg anyám idióta vendégei csúfoltak(azóta visszaszólok nekik és nem csinálják)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!