Titeket milyen gyakran csúfoltak és hogyan?
Főleg azokra gondolok akiken van valamennyi felesleg (persze nem azokra akik 5-10 kg felesleggel már depressziósak, hogy ők a világ legkövérebb emberei) de mást is szívesen leírhattok.
Érdekel gyerekkori és felnőtt sérelem is.
Engem hálistennek nem sokszor gúnyoltak, de amikor igen az nagyonis mélyen megmaradt bennem, szerintem azok a szavakat sose fogom elfelejteni.
Engem pont azért, mert egy pálcika vagyok. xD Ovitól kezdve még ma is, 10. ben megkaptam, hogy "anorexiás disznó", mert "vékony vagyok és úgy eszek, mint egy disznó". (Oké, az utóbbiban lehetett akkor valami, de azt világ életemben sérelmeztem, ha leanorexiásoztak.) De főleg általánosban piszkáltak, érezhetően kidumáltak, röhögtek rajtam, szóval nem volt egy leányálom. Szerencsére az osztályom nagyon jó volt, 6 barátnőmmel a mai napig nagyon-nagyon jóban vagyunk, és ők sosem szóltak le, mert tudták a vékonyság okát. 9.-ig nagyon rosszul éreztem magamat, nem akartam kimozdulni otthonról, meg semmi. Aztán idén valami megváltozott. Ezt gondolják? Nem érdekel. Adott szituációkban nevetek velük, a többit meg egyszerűen elengedem a fülem mellett.
A másik nem az alkatommal kapcsolatos, valamiért általánosban és meglepetésemre itt gimiben is platykálta valaki, hogy leszbi vagyok, nem tudom miért. Az oka tényleg érdekelne. Mondjuk ez mindig olyan volt, hogy ha rákérdeznek röviden, esetleg mosolyogva megmondom, hogy "nem vagyok az", és lépek is tovább. Eddig bevált, már a kutya sem törődik vele. 16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!