Titeket milyen nevekkel csúfoltak/csúfolnak? Főleg olyanra gondolok, amit a rendes nevetekből kreáltak. Mennyire sértődtetek meg?
Nem is csak feltétlenül a csúfolódásra gondolok, akár barátok is lehetnek, akik szerint vicces a név. Ti is nevettek, vagy zavar titeket?
Pl.: Ferenc Petra, és Ferencnek szólítanak.
Én antónia vagyok, szóval Toncsi a becenevem.A batátnőmnek (Ágota) egyszer úgy szóltam, hogy rágó erre ő meg tonhalnak hívott.De táborba is ezt a két "becenevet" kaptuk.
Meg egyszer a tanár órán fel akart szólítani és Toncsi helyett csontit mondott.Mindenki (én is) röhögött.Azóta néha az osztálytársaim is csontinak szólítanak.De például a barátnőm már hívott Tócsninak is.:)
nekem összetett nevem van (nemj akarom leírni, de úgy kell elképzelni, mint pl az Alexandrát -Alexa-Szandi)és nagyon zavar, hogy a legjobb barátaim nem szólítanak azon amit szeretek csak azon, amit utálok.
ennyit a barátokról.
és nagyon sokan "szemétkednek" így, szóval bemutatkozom, utána közlöm hogy szólítsanak, és egyesek direkte nem úgy szólítanak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!