Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy ezt nem tudom feldolgozni?
Ő lehet, hogy jól megvan, de te nem.
Gondolkozz már egy kicsit!
Ennek így van értelme?
Hogyan szokta bizonygatni hogy jó veled?
Mer előfordulhat hogyha csak mondogatja akkor azt te nem akarod vagy nem mered elhinni. Mi nők képesek vagyunk erre...
Próbálja meg minél jobban kimutatni mennyire szereti a veled valü eggyüttléteket. GYakorisággal, váratlan kényeztetésekkel, hosszas orálokkal, közbeni dícséretekkel, meg hasonló. Rá kell érezned a bened rejlő istennőre, arra hogy az adott férfi bármit megtenne azért hogy veled ágybabújhasson. Ha ez valahogy sikerül meglépnetek akkor már nem fog annyira zavarni az a régi mondata. De ehhez ő is sokat kell tegyen.
Ugyanakkor, ha valóban igaz lenne amit rőgen mondott, több mint valószínű hogy nem téged választott volna. Nem gondolod? :)
(Nekem annó segített elterelni a gondolataimat hasonló kellemetlen dolgokról az hogy picit önző voltam, és nem érdekelt más csak az hogy én élvezzem az együttléteket. És ezt az adott párom annyira élvezte hogy ilyen téren bármire rávehettem volna. pedig nem dúlt a L'amour :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!