Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudom ezt feldolgozni?
Értem, de az a baj, hogy neki asszem barátnője is van, és nem olyan típus, hogy titokban tartsa ha megnyílok neki. Nem hinném, hogy azt mondaná:
-persze, bármikor letolom neked a gatyáját, ha téged ez nyugat meg
Az tényleg baj, hogy épp vele nem tudsz "normálisan" beszélni, mert zavarba jössz, elvörösödsz, elszorúl a torkod, és nem jön ki rajta csak dadogás, nyögés.
Próbálj meg vele beszélmi ennek ellenére is.
Ha nem jönnek a szavak, vagy zavarba jössz, akkor mond el neki, hogy : - Nem tudom miért, de ha veled akarok egy-két szót váltani, begörcsölök.
Ha már az elején ilyen öszinte "vallomást" hall tőled, akkor, ha normális, már felkeltetted az érdeklődését. figyelni fog rád.
Aztán majd, mikor rájössz, hogy nem kell paráznod, akkor jöhetnek a további lépések. A sok beszélgetés, stb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!