Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy tudom ezt feldolgozni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudom ezt feldolgozni?

Figyelt kérdés
Ez a kérdés, már többször felkerült, csak aztán figyelmen kívül hagytam, mert nem igazán tudtam elfogadni. Sajnos mostmár szinte biztos, hogy más vagyok. Fiú vagyok, és van egy fiú osztálytársam, akibe nagyon belezúgam. Én egy elég beszédes típus vagyok, de csak ővele nemrudok beszélgetni, mert izgulok. A múltkor egyik órán előttem ült, és kilógott az alsónadrágja, én meg erre felizgultam , majd összeélveztem a nadrágom. Amikor mellé ültetnek, egész órán áll a..... A múltkor meg mikor öltöztünk tesi után megvártártam még leveszi a rövidnadrágját, majd amikor ez megtörtént szóltam neki, hogy jőjjön a padomhoz, mert adok a dezodoromból. Oda is jött, és elkezdett beszélgetni, úgy, hogy egyszál alsóban volt, így nagyon közelről láthattam, de fantasztikus volt. A baj az csak az, hogy ő biztos nem olyan, mint én. A legnagyobb álmom az, hogy lássam meztelnül, de sajnos erre nincs sok esély, mert nemtudok vele barátságot kiépíteni. Szerintetek hogy dolgozzam fel ezt az egészet? Nagyon rosszul esik, hogy senkinek nem beszélhetek, én nem oszthatom meg a fiúknak, hogy képzeld ez a csaj tetszik. És a legrosszabb az, hogy mindenki elvárja a hetero életet, én pedig nem vagyok rá képes. Próbáltam jó csajokról képeket nézni hátha, de..! Nem jött be. Sokan mondják, olvastam, hogy ez tinédzserként még normális, de nálam ez már évek óta tart. Ráadásul iígy vagyok, mert van egy haverja, aki a múltkor alsóban rácsapott a fenekére, mikor le hajolt, és nem történt semmi, és belegondoltam dejó lenne nekem is ilyet csinálni.

2019. jan. 12. 10:11
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Sajnallak hogy ebben a nehéz hejzetben vagy. Sz@r lehet. De ha egyszer igy erzel akkor ez van. En nekem bisex hajlamaim vannak.
2019. jan. 12. 10:19
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
nekem is volt ilyen,szerelmes voltam a padtársamba,,es a legjobb pasi volt az osztályban..egyszer kihajoltam az ablakon,egy uj farmer volt rajtam,,erre odajött es nekinyomta a dakojat a seggemhez es azt mondta ,h milyne jo segged van ebben a gatyában..sose mertem neki elmondani mit érzek és ma már bánom..én azt tanácsolom beszélj vele..és mond el neki,,mert örökké benned marad ez,mint nálam...
2019. jan. 12. 10:27
 3/22 A kérdező kommentje:

Értem, de az a baj, hogy neki asszem barátnője is van, és nem olyan típus, hogy titokban tartsa ha megnyílok neki. Nem hinném, hogy azt mondaná:

-persze, bármikor letolom neked a gatyáját, ha téged ez nyugat meg

2019. jan. 12. 10:33
 4/22 anonim ***** válasza:
Próbálj meg puhatolózni hogy mi a véleménye a homoszexualitásról. Amíg van valakije addig semmiképp ne valj színt.
2019. jan. 12. 10:55
 5/22 A kérdező kommentje:
Egyébként sem lenne értelme, mert nem hinném, hogy bármit is elérnék vele.
2019. jan. 12. 11:08
 6/22 anonim ***** válasza:
Ha megnyílsz a barátaid előtt azzal viszont eléred, hogy stabilabb legyél lelkileg és önmagadat adhasd. Manapság már a legtöbb suliban nem a melegek a legkipécézettebb alanyok a zaklatásra. Ha egyébként mindenkivel jóba vagy, akkor megéri, mivel akkor tudsz beszélni majd a pasikról valakivel és nem fogják elvárni, hogy hetero legyél.
2019. jan. 12. 11:18
 7/22 anonim ***** válasza:

Az tényleg baj, hogy épp vele nem tudsz "normálisan" beszélni, mert zavarba jössz, elvörösödsz, elszorúl a torkod, és nem jön ki rajta csak dadogás, nyögés.

Próbálj meg vele beszélmi ennek ellenére is.

Ha nem jönnek a szavak, vagy zavarba jössz, akkor mond el neki, hogy : - Nem tudom miért, de ha veled akarok egy-két szót váltani, begörcsölök.

Ha már az elején ilyen öszinte "vallomást" hall tőled, akkor, ha normális, már felkeltetted az érdeklődését. figyelni fog rád.

Aztán majd, mikor rájössz, hogy nem kell paráznod, akkor jöhetnek a további lépések. A sok beszélgetés, stb....

2019. jan. 12. 11:41
 8/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Az a baj, hogy én próbálok vele barátkozni, csak nem megy. Egyszer megbíztak 2-ket, hogy csináljuk egy közös ppt-t, és elhívtam magamhoz. Megbeszéltük a hétvégét, hogy átjön. Nagyon izgatott voltam. Aztán amikor megkérdeztem mikor jön, azt mondta most sajnálja, de mégsem tud jönni. Amikor nyáron ráírtam, hogy átmehetek-e hozzájuk, akkor azt írta elutazott. Az a baj, hogy nemtudom miről beszélgessek vele. Néha azért írogatok neki messengeren, de ennyi.
2019. jan. 12. 11:51
 9/22 anonim ***** válasza:
Akkor tudod, mi az, ami érdekli! Akkor azzal kell kezdened!
2019. jan. 12. 12:26
 10/22 A kérdező kommentje:
Hát az túlzás hogy tudom, olyanokat szoktam neki írni, hogy mizújs, erre ő csak annyit ír hogy semmi, szóval
2019. jan. 12. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!