Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Velem van a baj?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egy borsodi fiatal srác vagyok nem találok normális pasit, pedig egy okos, vicces és nagyon romantikus vagyok. Mindig az van, hogy pár napig beszélünk aztán hirtelen letilt az illető ok nélkül és már nagyon kivagyok. Velem lenne a probléma mert szeretni akarok vkit aki viszont szeret? Mit csináljak? Már ismerkedni sincs nagyon kedvem.

21/A

2018. dec. 21. 01:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem veled van a baj

Én se találok magamnak senkit nyugi

19/f

2018. dec. 23. 23:33
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem veled van a baj :) én sem találok senkit mindenkinek olyan nagy elvárásai vannak... 16/F borsod :)
2018. dec. 24. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!