Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Velem van a baj?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egy borsodi fiatal srác vagyok nem találok normális pasit, pedig egy okos, vicces és nagyon romantikus vagyok. Mindig az van, hogy pár napig beszélünk aztán hirtelen letilt az illető ok nélkül és már nagyon kivagyok. Velem lenne a probléma mert szeretni akarok vkit aki viszont szeret? Mit csináljak? Már ismerkedni sincs nagyon kedvem.

21/A

2018. dec. 21. 01:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem hogy veLed lenne baj 😊 csak próbálkozz tovább ilyen egyszerű! Ne add fel ! Esetleg próbáld ki a planetromeo-t 😊 nekem be vállt!
2018. dec. 21. 02:41
 2/12 A kérdező kommentje:
Hat már egy jó ideje ott is fenn vagyok de semmi választ nem kapok ott sem lehetséges, hogy csúnya vagyok😂😂
2018. dec. 21. 02:56
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha küldesz képet, megmondom! :P
2018. dec. 21. 08:36
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Nem, ez most a jellemző a legtöbb emberre, ami elég árulkodó a társadalomra nézve. Én sem találok, igaz nem is keresek mert jó egyedül, ráadásul csalódás után vagyok na mindegy ez magánügyem, a lényeg az hogy ha akarnék, akkor sem találnék mert sokszor 2-3 nap után elég ebből a hozzáállásból, és hogy senki nem tartja be pl a korhatárt, hülyeségekkel zaklatnak, szóval nem szokott sokáig türelmem lenni társkeresőkhöz
2018. dec. 21. 09:16
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ja előző vagyok, túl sokat beszéltem magamról xD azt még mindenképp leírom hogy egész egyszerűen sok türelemmel, és főleg KITARTÁSSAL találhatod meg azt akivel szuper lesz minden :) és tök jó hogy vannak még akik tényleg szeretni akarnak és szeretve lenni
2018. dec. 21. 09:18
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem veled van a baj
2018. dec. 21. 09:56
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem te veled van a probléma
2018. dec. 21. 10:08
 8/12 anonim válasza:
86%
Ugyan ez a gondom. 17/f/bi/borsod
2018. dec. 21. 22:43
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is Borsodi vagyok. Szivesen ismiznék veled.
2018. dec. 22. 17:57
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a biztató szavakat!!😊
2018. dec. 23. 03:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!