Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Beszélnünk kell" kifejezés egy leszbikus kapcsolatban is rosszat jelent?
Tegnap egy kicsit sikerült kirúgnom a hámból...nem szoktam alkoholt inni, max 1-2 pohárral és mindig mértékkel, ez tegnap is így volt, a baj ott kezdődött, hogy egy kicsit erősebb alkoholtartalmú italt kevertem, házi mézespálinkával -.-
A baj az, hogy kb semmire nem emlékszem az estéből...
Reggel a barátnőm lakásán ébredtem fel és fogalmam sincs, hogy hogy kerültem oda. Dél körül keltem ma, és egy szép üzenet fogadott, hogy várjam meg még haza ér, mert beszélnünk kell. De mèg nem èrt haza én pedig parázok. Tudom, hogy mérges, mert a kapcsolatunkat is bizalmatlanul kezdtük el a korkülönbség miatt (vagyis ő) és mert az életszakaszunk miatt nem ugyanazokra a dolgokra vágyunk. Egy esélyt kèrtem tőle, erre babyszitterkedhetett tegnap... Még meg sem tudom védeni magam, mert az emlékeim egyenlők a nullával. A legjobb barátnőm annyit mondott, hogy a barátnőm jött értem és, hogy jól szétcsaptam magam...amit tudok, mert nem volt velem kegyes a reggel...
Friss kapcsolatban vagyunk, ő idősebb is nálam és nem akarom pont így elszúrni a kapcsolatunkat...szerintetek mire számíthatok ha megjön? Mérgesek lennétek? Annyira idiótának érzem magam -.-
22L
Szerintem egyszer nagyon is ki lehet rugni a hambol
22 éves Vagy, néha érezheted jól magad attól még mert van kapcsolatod
Hát a győzködéses rész igaz, tényleg nagyon összeakartam vele jönni, de Ő tényleg annyira fantasztikus!
De lehet igaza volt, és nem illünk korban egymáshoz!
És igen, lehet sőt biztos hogy van olyan dolog,amiről nem tudom hogy csináltam az este :/...szép este elé nézünk..úgy érzem magam, mint mikor anyu jött haza a szülőértekezleteimről :O
Egyébként a párom 29 éves, szóval "csak" 6,5 év...:D
Szerencsère sikerült megbeszélnünk :)))
Egy kicsit rosszabbra számítottam, de így sem maradt el a fejmosás :D
Elmondta, hogy nem a "ferde" estéért haragszik, mert azt megérti, hogy fiatal vagyok és néha szórakoznom is kell a barátaimmal stb, de nem akar otthon ülni és azért aggódni, hogy hogyan fogok haza èrni egy-egy buliból...
Úgyhogy bocsánatot kértem, megígértem, hogy máskor oda figyelek magamra, és kiengeszteltem ;) vagy lehet ő engem :D
Na mind1 most újból minden happy :)
És köszönöm a hozzászólásokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!