Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, legyetek velem őszinték, elhagynátok?
A kérdésem a cicimre irányul.Viszonylag kerek a formájuk,a mellbimbóm is szép,de lógósak a melleim. Mondjuk nagyok is,C kosaras vagyok.
A mellbimbóm nem néz fele,valamilyen szinten még előre néz,de a mellem akkor is lógós.
Szép arcom és testem van,vékony a derekam,a fenekem az egyik legjobb rajtam,teljesen arányos vagyok,belsőre meg abszolút normális,bár inkább a mélyebb beszélgetéseket szeretem,amikor beszélünk is valamiről.
Szexben nagyon szeretnék kísérletező lenni, sok fantáziám van,amiket igazából simán megélhetnék,de meggátolnak a melleim.Feszélyezve érzem magam miattuk.
Elhagynátok azt a lányt/nőt,akivel ismerkedtek,ha a gyakorlatban nem tetszene a melle lógóssága?
Köszi
Szőrös a seggem, ernyedt állapotban ráncos a farkam, ráadásul nem is egyszínű.
Emiatt Te elhagynál egy férfit?
Senki sem tökéletes és nincs annál lelombozóbb, mint amikor a szexpartnered mínusz végtelen önbizalommal rendelkezik egy kis hibája miatt.
Ráadásul biztos én vagyok a régimódi, de nem sok pozíciót ismerek, amiben lóghat és látom.
Ha belsőleg nem passzolnánk.
Am a külsőd miatt ne aggódj, mert ha az igazságot fedi a leírásod, akkor nem nézhetsz ki rosszul, ezen egy kicsit lógóbb mell nem sokat ront szerintem. :)
1. válaszoló voltam.
Ezek alapján nem hiszem... De őszintén szolva nekem spec. sokat számítanak a mellek, s ha nem is minden pasinak, de a legtöbbnek szintén. Még ha nem is mondnák ki...
Szóval megnéznék róla egy képet, csak így lehet válaszolni. Privibe is küldheted... Vagy, ha nagyon szégyenlős vagy, akkor keress a netről egy nagyon hasonlót a tiédhez és megmondom mi a véleményem.
De egy arcnélküli cicis képpel senki sem tud visszaélni...
igen,az igazságot fedi,semmi értelme nem lenne anonim oldalon is kamuzni(bár tudom,sokan azért próbálkoznak).
Engem viszont valóban érdekel a férfiak hozzáállása,ehhez viszont muszáj őszintének lenni,különben magamat verem át.
8-as:
nem,biztos nem én vagyok!
és nem is vagyok duci.a testem szép,nőiesen vékony,formás,de ezt említettem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!