Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagynatok a parotok ebben az esetben?
Nem hagynam el. Es nem is csalnam.
Rossz lenne, de nem egy darab hushoz megyek felesegul.
A jelenlegi barátnőmet semmi esetre sem hagynám el, akármennyire is hiányzik a szexualitás. Ismerve magamat és őt, ha bármelyikünk is olyan állapotba kerül hogy alkalmatlanná vállik (bár hirtelen nő esetében nem tudom elképzelni) a nemi életre, biztos vagyok benne nem lennénk őnző a másikhoz sőt biztatnánk egymást hogy legyen egy harmadik személy. Ami nem azt jelenti hogy lenne is más a kapcsolatunkban, csak nem fognánk vissza a másikat. Viszont elhagyni egymást emiatt tuti nem fognánk, nem csak szex terén (bár nem utolsó szempont) vagyunk egymással már 3 éve.
De legyünk öszinték ha nem lenne ilyen jó és harmonikus a kapcsolatom vagy a legtöbb lány esetén valószínűleg kerestem volna mást illetve forditva is igaz lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!