Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, legyetek velem őszinték, elhagynátok?
A kérdésem a cicimre irányul.Viszonylag kerek a formájuk,a mellbimbóm is szép,de lógósak a melleim. Mondjuk nagyok is,C kosaras vagyok.
A mellbimbóm nem néz fele,valamilyen szinten még előre néz,de a mellem akkor is lógós.
Szép arcom és testem van,vékony a derekam,a fenekem az egyik legjobb rajtam,teljesen arányos vagyok,belsőre meg abszolút normális,bár inkább a mélyebb beszélgetéseket szeretem,amikor beszélünk is valamiről.
Szexben nagyon szeretnék kísérletező lenni, sok fantáziám van,amiket igazából simán megélhetnék,de meggátolnak a melleim.Feszélyezve érzem magam miattuk.
Elhagynátok azt a lányt/nőt,akivel ismerkedtek,ha a gyakorlatban nem tetszene a melle lógóssága?
Köszi
Azért amiért az is, hogy a nőknek csak a nagy szerszám kell?
Amúgy vannak pasik akiknek nagyon számít a mell, s olyan nők is akik csak nagy farkú férfiakkal jönnének össze... De a legtöbben nem ilyenek vagyunk?
Amúgy szűz vagy még vagy csak kapcsolatod nem volt? Hány éves vagy?
igen,szűz vagyok, 24
de nincs különösebb oka,egyszerűen emberileg nem passzoltunk azokkal,akikkel eddig megpróbáltuk,szexig nyilván el se jutottunk
Én azt vallom hogy a nagy számok törvénye alapján mindenkinek van valahol egy párja akivel összillik. Neked is nekem is a válaszoloknak is, mindenkinek.
Csak rajtunk múlik hogy érzelmileg vagy külsőleg döntünk :)
Attol fugg. Csak szex es testi kapcsolat, talan. Ha nem csak az, kizart.
Soha nem ertettem, hogy a nok hogyan jutnak el agyban odaig, hogy nem szeretik a testuket, es igy onmagukat. Bagatel dolgokrol beszelgetunk. H azt kerdezned, hogy tested 70%-ka megegett, forradasos, akkor is pontosan ugyanugy szeretnem a lelked. Emiatt pedig a tesdted is, mert az is te vagy. En pedig ha szeretek valakit, egyszeruen nem erdekelnek a teste "hibai".
Senki sem tökéletes. De a te melleddel nincs semmi baj! Képen, filmen talán látni szebbet, de a valóságban nemigen. Amikor megszeretünk valakit, a hibáit is elfogadjuk, és azok nem számítanak. Egyébként, ha a melled tömött, feszes, akkor később se fog ennél jobban lógni.
Talán létezik olyan primitív, durvult férfi, aki valamilyen testi tulajdonság miatt hagyja el a nőt, de ez nem az a hiba kategória, és a valóságban másként szokott lenni. Sokkal inkább jellemző, hogy viselkedési, gondolkodásbeli, vagy jellemhibák derülnek ki, azok okozzák az elidegenedést, elhagyást.
Megismétlem azonban, hogy neked nem lóg a melled!! Ez a méret ilyen, és akinek rezzenéstelenül áll, mint a beton, az boltban vette, annak sebész csinálta!
Az pedig, amit az elvárásaidról, elképzeléseidről írsz, ahogyan a szexről gondolkozol, érett, szimpatikus nőre vall, Ha fiatalabb volnék, már írtam volna privátot, már ostromolnálak. ;) Pedig nekem nagyon fontos attribútum a mell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!