Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, legyetek velem őszinték, elhagynátok?
A kérdésem a cicimre irányul.Viszonylag kerek a formájuk,a mellbimbóm is szép,de lógósak a melleim. Mondjuk nagyok is,C kosaras vagyok.
A mellbimbóm nem néz fele,valamilyen szinten még előre néz,de a mellem akkor is lógós.
Szép arcom és testem van,vékony a derekam,a fenekem az egyik legjobb rajtam,teljesen arányos vagyok,belsőre meg abszolút normális,bár inkább a mélyebb beszélgetéseket szeretem,amikor beszélünk is valamiről.
Szexben nagyon szeretnék kísérletező lenni, sok fantáziám van,amiket igazából simán megélhetnék,de meggátolnak a melleim.Feszélyezve érzem magam miattuk.
Elhagynátok azt a lányt/nőt,akivel ismerkedtek,ha a gyakorlatban nem tetszene a melle lógóssága?
Köszi
Ha valami akkor a melled miatt hagynálak el utoljára. Amúgy is durván fenék párti vagyok! :D
29/F
"Ha nem a legsportosabb srácokkal akarsz csak ismerkedni, akkor nem lehet probléma. Kevésbé jó fizikumú srácoknak (akik mellette lehetnek okosak, később munkában is sikeresek) meg akár álomnő is lehetsz."
Te se álltál kétszer sorba...
Már ne haragudj, de mégis milyen alapon méred meg így az embereket? Kiráz a hideg, ahogy olvasom az írásodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!