Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a vélem=enyetek?
Figyelt kérdés
volt pár eve egy pasi akivel nagy jóban voltunk. szerelmes is volt belém. de nekemvolt barátom. és neki is lett aztán barátnője. most ő is szét ment a csajjal én is kiléptem a volt kapcsolatomból.
írtam a srának szeretne - e találkozni. mondta hogy ne haragudjak de nincs túl a barátnőjén. eltelt azóta 1 hónap. merjek neki írni? vagy ez már nyomulás. ha akar majd ír
2018. okt. 6. 20:59
1/8 anonim válasza:
Szerintem irhatsz neki. Nem rögtön összejönni vele. De megkérdezheted hogyvan meg ilyesmi! Aztán majd alakul vhogy.
Ne hagyd ki a lehetőséget !!!!
2/8 anonim válasza:
írj neki mindenképp. De ne akarj rogton találkozni, eloszor csak beszélgess vele irásban. Hagyd, hogy kicsit kozelebb keruljon hozzád saját maga tempoja révén, puhatolozz finoman, hogy mennyire "gyászolja" a régi csajt. Majd idovel erzed ha eljon az ido, amikor felhozod neki a talit egy kávé erejéig, vagy valami jo eseményre.
3/8 anonim válasza:
Én nem írnék - egyszer már jelezted h érdeklődsz, egy pasi keres h ha szeretne valamit.
5/8 anonim válasza:
Inkább nekem írtál volna, nem pedig annak a nyápicnak!
6/8 anonim válasza:
Írhatsz neki, tudod inkább tedd meg és tűnj nyomulósnak, mint később megbánd, hogy nem tetted meg.
7/8 anonim válasza:
Szerintem rá írhatsz h hogy van, mi a helyzet? ez még nem nyomulás, csak érdeklődsz felőle. Te most ne hozzd fel a talit, ha ő hozza fel akkor oké, ha nem akkor még nincs túl az exén.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!