Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Csak így működhet egy kapcsola...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak így működhet egy kapcsolat, vagy adjam fel?

Figyelt kérdés

Negyvenes budapesti férfi vagyok, hosszú ideig volt párkapcsolatom egy fiatalabb sráccal, de ő nemrég kiment végleg dolgozni és élni Franciaországba.

Szeretnék ismét egy normális, értelmes fiatalabb férfivel egy párkapcsolatot. Viszont nálunk a kapcsolatban az anális dolgok egyáltalán nem voltak műsoron,nem is igényeltem és a jövőben sem szeretném ezt semelyik oldalon még kipróbálni sem.

Eddig ez volt az ok, hogy egyáltalán nem voltak hajlandóak ismerkedni, pedig próbálkoztam.

Értetetlen, mert szerintem nem mindenki szereti ezt a részt a testiségben, nem értem, ha egyébként van szimpátia, akkor miért ezen csúszik el az ismerkedés.Pedig mindig elmondom előre, de két- három levélváltás után az is eltűnik, aki pedig ezen nem akadt ki, vagy tolerálta.

Tényleg az anális rész ennyire lényeg, ennyire kell, mint egy falat kenyér? Egyáltalán hol ismerkedjek, ahol ezt nem tartják hóbortnak, vagy cikinek ?

2018. dec. 19. 08:28
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy mindenkinél ennyire fontos. Biztosan van olyan mint Te aki nem szeretné. Több okot is el tudok képzelni: Fél, undorodik tőle, betegség miatt stbstb. Keresgélj. Előbb-utóbb ráakadsz valakire.

(a másik lehetőség, hogy adsz neki egy esélyt, és kipróbálod. Még az is lehet, hogy bejön (persze a megfelelő előkészületek után).

2018. dec. 19. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!