Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktivak mit gondoltok, ha egy passziv noi csipkes tangat hord?
Figyelt kérdés
Passziv vagyok, a baratom aktiv! Megakarom lepni este egy csipkes noi tangaval, amit en viselnek... szereti ha lanyosabb vagyok a szexben...viszont a valo eletben egyenloek vagyunk. Aktivak ti mit szolnatok hozza ha egy passziv tangat hordana?
2 eves kapcsolat
Ő 25 eves, en 26.
2018. dec. 14. 04:48
1/5 anonim válasza:
Nekem a lányos csupasz passzívok tetszenek, en örülnék ha szexi tangát venne a partnerem.
2/5 anonim válasza:
A párod Te ismered, Te tudod mi jön be neki és mi nem.
Én a férfias férfiakat kedvelem, nekem nem jönnek be a női cuccok és a nőies pasik.
4/5 anonim válasza:
Én is imádok női cuccokat hordani...
5/5 anonim válasza:
Én alapvetően biszex vagyok, szóval nekem bejönnek a női cuccok a passzívokon. Mondjuk testalkattól, külsőtől is függ azért, értelemszerűen egy vékonyabb, kevésbé szőrös (vagy borotvált) srácon mutatnak ezek igazán jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!