Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúként lenne esélyem összejönni egy aszexuális
lánnyal?
Figyelt kérdés
A melegek többségét úgyis csak a szex, az alkalmi kapcsolatok érdeklik, nem igazán akatnak hosszú távra elköteleződni egy másik fiú mellett. Tisztelet a kivételnek, de ez az esetek 99%-ában így van. Ezért arra gondoltam, hogy mi lenne, ha egy aszexuális lánnyal jönnék össze, aki tartós kapcsolatra vágyik. Ugyanolyan lenne, mint egy normális hetero kapcsolat, csak szex és gyermekvállalás nélkül, esetleg örökbefogadással. Nem szeretnék egyedül maradni, ketten könnyebb az élet. Vannak olyan lányok, akik ilyen kapcsolatra vágynának? Vagy ez felejtős?
Én aszexuális lányként el tudnék képzelni ilyen kapcsolatot. Szerintem nem rossz ötlet.
2018. dec. 15. 12:48
3/12 anonim válasza:
Nem kifejezzen *vágyok* ilyen kapcsolatra, de benne lennék.
2018. dec. 15. 14:46
4/12 anonim válasza:
Ez szemétség az aszexuális lánnyal szemben, hogy te csak kihasználod, "műbarátnőnek" kell csak. Ő szerelemre vágyik, ha szexre nem is. Te pedig ha meleg vagy, akkor nem tudsz szerelmes lenni lányba. Úgyhogy szerintem keress magadnak egy palit, a lányokat meg hagyd békén!
2018. dec. 15. 17:36
5/12 anonim válasza:
Ahogy az utolsó írta, a lány vágyhat szerelemre és valószínűleg te is. Ráadásul attól még, hogy egy aszexuálissal jössz össze, te nem válsz azzá, magyarán tovább keresgélnéd a szexpartnereket és vinnéd a lakásotokba, meg ilyenek? Elég fura ötlet.
2018. dec. 16. 17:40
6/12 A kérdező kommentje:
#4: Ha nem is szerelem, de egy szoros baráti viszony kialakulhat köztünk. Simán el tudom képzelni egy olyan kapcsolatot, hogy együtt éljünk, kitartsunk egymás mellett, segítsük egymást, és megbeszéljük a problémákat.
#5: Éppen ezt írtam, hogy engem nem érdekel a szex, amíg nem ismerjük egymást eléggé, és nincs meg az érzelmi kötődés az adott sráccal, tehát amit leírtál, biztos nem fordulna elő, ez amúgy is megcsalásnak számít.
2018. dec. 16. 22:17
7/12 Cukorfalás válasza:
Lehetséges opció az aszexuális hölgy is.
De számodra - szerintem - egy leszbikus hölggyel ideálisabb és korrektebb lenne egy ilyen baráti alibi kapcsolat.
2018. dec. 17. 15:35
8/12 anonim válasza:
Nem minden aszexuális ember vágyik szerelemre.
Én aszexuális és aromantikus lány vagyok, nekem pont az a bajom a párkereséssel, hogy a legtöbb aszexuális fiú romantikus kapcsolatot akar szex nélkül, nekem pedig inkább amolyan testvéri vagy legjobb baráti párkapcsolatra lenne szükségem. Szóval nekem kifejezetten jó lenne egy olyan kapcsolat, amiben se romantikus, se szexuális vonzódás nincs.
2018. dec. 30. 00:22
9/12 anonim válasza:
Teljesen egyetértek az utolsóval, és szerintem van még egy pár hozzánk hasonló lány, aki csak nagyon szoros baráti "párkapcsolatra" vágyik, szóval ha tényleg ezt szeretnéd, biztos megoldható.
2019. jan. 12. 13:11
10/12 anonim válasza:
Nem, nem hiányzik a nyakamra egy férfi aki cselédnek néz. Jobb egyedül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!