Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok, ti mennyire vágytok a biztonságra?
Én nem biztonságra vágyom; a biztonságot az ember meg tudja teremteni magának ha küzd érte.
Én úgy fogalmaznék, hogy kötődésre, társra, kapcsolatra vágyom. Valakire aki ott van ha "szar az élet" s akinek én is ott lehetek. Akit elég ha meglátok és máris vigyorgok, mert már minden szép. Aki félszavakból is megért, mert tudja ki vagyok. Aki magam miatt szeret.
Vannak akik megtalálták már maguknak ezt a "valakit". Előbb-utóbb szerintem mindenki megtalálja azt amit keres.
4-es vagyok.
Az exem azóta már az idős pasit is magcsalta, majd az őt visszacsalta, szóval mindenki kefél mindenkivel, tisztelet, de nagyon nagy tisztelet a kivételnek. ja igen, az exem mindig arra hivatkozik, azért fekszik le valakivel,még ha nincs is kedve, mert nem akarja megbántani a másikat :)) Örömmel veszem, hogy megszabadultam tőle.....De jobb magányosnak, mint ilyeneket átélni még egyszer.
Bakker, komolyan mondom, keményen el tudjátok venni az ember kedvét az egésztől.
Én képtelen lennék megcsalni azt akit szeretek és képtelen lennék elviselni ha ő tenné ezt velem. Erre jöttök Ti és csupa rossz tapasztalatot hallunk. Pedig annyira vártam a cáfolatokat; hogy jönnek majd akik leírják, hogy tizen-huszonéve együtt vannak a párjukka, és még mindig szeretik egymást, eszükben sincs kifele kacsingatni a kapcsolatból. De semmi. Csak nagy csend.
Hogy nyíljon meg az ember bárkinek, ha azt érzi, hogy egy kb 5%-os kisebbségen belül (melegek) is egy olyan kisebbséghez tartozik ami a fentiek szerint is alig pár százalékot tesz ki. Ok, én értem, hogy a heterok közt is alig vannak életképes, működő párkapcsolatok, de komolyan, ennyire kilátástalan a helyzet?
Esküszöm, veszek egy kutyát, és hagyom az egészet a francba. Az legalább hűséges...
Adott egy szolid, rendes, helyes, végtelenül szeretetre vágyó és szeretetet adni tudó fiú. Udvarolni kezd nektek.
Erre mi a válaszotok? Mosolygás. Szánakozás. Nekem igazi férfi kell. Én az igazi kemény férfiakhoz vonzódom...
Na. Hát akkor tessék. Ne itt lelkizzetek, dugassátok magatokat jó keményen vălagba igazi férfival, azt jó éjszakát.
Ha érzelmekre vágytok, mért nem álltok össze egymással? Ja, persze, egymást azt simán levegőnek nézitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!