Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek! Ti mikor voltatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek! Ti mikor voltatok eloszor fiuval? Milyen volt? Hany evesek vagytok/voltatok akkor?

Figyelt kérdés
2016. okt. 7. 23:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos még nem találtam hozzám hasonló korú (<16) fiút.

Pedig kipróbálnám

Kíváncsi lennék erre-arra

Irhattok is

2016. okt. 7. 23:46
 2/8 anonim válasza:
100%

Ugyanugy vagyok mint az elozo...

14/F Irhattok!

2016. okt. 8. 00:14
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
17 èvesen alteregoban összeszedett egy pali és felvitt magához. nem naggon emlekékszem a részletekre mert rèszeg voltam de kicsit fájt és nehezen ment be. most 23 vagyok
2016. okt. 8. 02:13
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Az szerelmemmel, amikor 16 éves voltam. Nagyon romantikus volt persze kicsit fájt, de jó volt.Nem szabad elsietni(ezt a 14 evesnek mondom).En ugy hogy 16 voltam ugy is kicsit elsietettnek ereztem pedig koromhozkepest nagyon erett vagyok.Termeszetesen elofordulhat hogy te 14 evesen vagy var egy 18 eves értelmi szintjén de hidd el nem szabad eksietni és a megfelelő emberrel kell csinálni.
2016. okt. 8. 10:35
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

16 voltam, szerelmes, 3 évig együtt voltunk, azóta új párom van, új életem külföldön. Kicsit fájt, de ő tapasztalt volt, és kedves és gyengéd.

Még két három alkalommal éreztem fájdalmat utána már nem.

2016. okt. 9. 18:58
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
én 8-os nyári táborban első este egyik osztálytársammal kiszöktem iszogatni a szomszédos erdőbe és mikor volt már kicsi bennünk akkor hirtelen megcsókolt és a kezem az álló farkára tette az volt az első és akkor csak kivertük egymásnak de utána minden este kimentünk és akkor már magamtól kezdtem el simogatni a farkát és kezdtem el szopni :) nagyon élveztük mind a ketten és én voltam a lány szal ált én szoptam és engem dugott de néha ő is leszopott engem :)
2016. okt. 17. 20:36
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
1-es és 2-es válaszoló kár hogy fiatalok vagytok :/
2016. okt. 17. 21:02
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
17 évesen, most 22 vagyok. nagyon jó volt, élveztem.
2016. nov. 15. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!