Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Voltatok már meleg nudista strandon? Esetleg elmennétek ilyen helyre?
Egyszer voltam Gárdonyban és nekem nagyon bejött. Sok jó pasit lehet látni, de mégsem arról szól, hogy megállás nélkül bámuljuk a szexi srácokat, hanem sokkal inkább a szabadságérzetről, illetve hogy a strandolásunkat, napozásunkat nem zavarják nők és gyerekek.
Szombaton jó idő lesz, valószínűleg megint elugrom egy barátommal. :)
29/F
Heteroként :
Elég sokat járok nudistrandra , de egyáltalán nem "ugy" nézek a csajokra , zerintem ök se "ugy" nézik a pasikat , vagy b*szni akarok vagy fürdeni a nudistrand nem szexklub, szvingerklub vagy más hasonló , nem tudom hogy ez a melegeknél miért lenne másképpen .
Azért ne keverjük a nudizmust a szexel!
A nudista strandra nem való semmiféle szexuális tevékenység, beállítódástól függetlenül. Ami meg olyan hely, hogy a melegek ismerkedni meg szexelni járnak, azt a normális nudisták (függetlenül attól, hogy meleg-e az illető) nagy ívben elkerülik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!