Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok voltatok már olyan magányosak, hogy beleszerettetek hírességbe?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez nagyon tini dolog most vagyok 19 és azt is tudom, hogy nem lehet szerelmesnek lenni valakibe akivel sose találkoztam. Csak az egész olyan abszurd és magányos.2016. aug. 22. 07:14
1/11 anonim válasza:
Ja. Én is 19 vagyok. Voltam már így.
3/11 anonim válasza:
Persze hogy volt.
És attól hogy nem láttad lehetsz "belé" szerelmes. Tetszik a külseje az amit a személyiségéből mutat a külvilág felé. Meg azok a tulajdonságok amiket úgymond te képzelsz bele.
Szóval ez teljesen normális. :)
4/11 anonim válasza:
Általában ilyenkor valójában rajongás van, ugyanakkor lehet szerelmes, de valójában nem az emberbe, hanem a róla alkotott árnyba.
5/11 anonim válasza:
Szerelmes nem lettem, de volt pár divattervező akit megdugtam volna...Nicolas Ghesquere-t pl. Adam Lamberttel én dugattam volna meg magam. Tiniként.
Minden ember álmodozik, ábrándozik, mindenkinek van egy idálja egy személyről egy tökéletes kapcsolatról stb.
Ez teljesne normális szerintem.
6/11 anonim válasza:
Persze, volt. Még 22 évesen is ilyenek kísértenek.
7/11 anonim válasza:
Nicky Minaj mai napig tetszik pedig 2 gyerekem van
8/11 anonim válasza:
Hírességbe nem, de hetero fiúba igen:(
9/11 anonim válasza:
Ja, és nem ismerem személyesen, szóval ez kb olyan mintha sztarba szerettem volna bele.
8-as voltam
10/11 anonim válasza:
inkább videojáték karakterbe. 16f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!