Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, hány évesen költöztetek össze a barátotokkal? Ő mennyi idős (volt)? Mióta vagytok/ meddig voltatok együtt?
Figyelt kérdés
2017. jan. 31. 11:07
1/10 anonim válasza:
A kapcsolatunk kezdetéttől számítva 10 hónappal később költöztünk össze. Én 23 voltam, ő 27. Idén lesz 5 éve, hogy együtt vagyunk.
27f m
2/10 anonim válasza:
27f m? Folyóméter? Vagy mi?
Meg milyen kapcsolatról beszélsz teeee?
3/10 A kérdező kommentje:
27 éves meleg férfit jelent.De tudnod kellene ha ilyen gyakran nézed ezt a katergóriát:)
2017. jan. 31. 12:17
4/10 anonim válasza:
én 22, ő 25. 8 éve vagyunk együtt.
f30
5/10 anonim válasza:
Én 26 éves voltam, a párom 19 amikor összeköltöztünk. 10 hónaposak voltunk mikor összeköltöztünk. Másfél évet éltünk együtt, csak aztán anyagi és egyéb okok miatt fel kellett adnunk az albérletet. Jelenleg is együtt vagyunk, immár 5. éve.
6/10 anonim válasza:
én 24 vagyok, ő 23. lassan három éve együtt vagyunk, 4 hónap után költözött hozzám
7/10 Béla211 válasza:
Én 23 éves voltam mikor össze jöttem a párommal ő 39. 3 év után költöztünk össze. És már 4 éve lakom nála.
31/fm
8/10 anonim válasza:
Akkor jártunk 9-10 hónapja. Én 21 voltam, ő 18.
9/10 anonim válasza:
3-4 hónapja jártunk, mikor összeköltöztünk, 8 évet töltöttünk együtt, a vége felé különböző országokban
10/10 anonim válasza:
Én 2 hónap után költöztem hozzá!
Én 19 voltam, ő 46 :)
Most 24-51 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!