Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan fogadjam el, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan fogadjam el, hogy a homoszexualitásom miatt nem leszek soha boldog?

Figyelt kérdés
Ne írjátok, hogy igen mert aki meleg, az bujkálva éli le az életét. Le kell tagadnia a párját, nem lehet gyereke. Még ráadásul faluban élek. Próbálom magam összeszedni, és a nőket szeretni, de nem megy. Az egész életem rossz, mert az emberek utálják a melegeket, beszólogatnak nekik, a szüleim sem fogadnának el.
2018. dec. 6. 20:58
 1/10 anonim ***** válasza:
77%
Hm,talán elköltözhetnél.Falun még heterónak se feltétlen jó.
2018. dec. 6. 21:01
 2/10 anonim ***** válasza:
93%
Költözz olyan helyre, ahol lehetsz önmagad.
2018. dec. 6. 21:03
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Költözz el és eld az életed

És szard le mások véleményét

2018. dec. 6. 21:06
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Bujkálva? Le kell tagadnia a párját? Hát a kis faluban ahol élsz, biztosan...

Egyébként attól, hogy oda születtél meg ott nőttél fel, még nem kötelező az egész életed ott leélni.

2018. dec. 6. 21:19
 5/10 anonim ***** válasza:
93%
Én azt tudom tanácsolni, mint minden ilyen helyzetben lévő embernek, én is így voltam vele, egyszerűen elkezdtem neten ismerkedni, beszélgetni, és az, hogy volt kivel beszélgetnem erről, folyamatosan egyre nyitottabbá és boldogabbá tett. Nem minden a saját környezeted, azon kívül is van élet, nem is akármilyen. Hajrá! :)
2018. dec. 6. 21:38
 6/10 anonim ***** válasza:
85%

Miért nem költözöl el ebből a fos országból?

Tehetsz a jövődért, minimum a faluból költözz el. Pesten már senkit sem fog érdekeli, hogy meleg vagy.

2018. dec. 6. 22:50
 7/10 anonim ***** válasza:
90%

Költözz olyan helyre, ahol elfogadják. Nem azért nem leszel boldog soha, mert meleg vagy, hanem mert nem is akarsz boldog lenni. Ki kötelez rá, hogy az egész életedet egy kis faluban éld le?

Egyébként meg ha tudnád, hogy hány meleg ember él a földön, aki boldog, aki nem bujkálva él, aki nem tagadja le a párját, aki közösen nevel gyereket a meleg párjával... Én is boldog vagyok, nyíltan vállalom és nem bujkálok, ha lesz párom, nem fogom letagadni és gyereket is fogok nevelni.

Próbálhatod a nőket szeretni, de sosem fog menni, ha meleg vagy. Szedd össze magad, mert ilyen hozzáállással valóban nem leszel soha boldog. Mert jelen hozzáállással te saját magad miatt nem leszel soha boldog...

2018. dec. 6. 23:13
 8/10 anonim ***** válasza:
96%
Soha semmi nincs ingyen. Ha azt hiszed, hogy majd "csak úgy" jól alakul minden, mint a mesékben, hát nem. Lehet be kell áldozni néhány ismerőst (és a véleményét) a személyes boldogságodért. Lehet be kell áldozd, hogy falun akartál élni zárt közösségben a családoddal. Lehet be kell áldozd, hogy a pároddal minta családot alkossatok vagy hogy gyereked legyen, és lehet néha beszólnak majd az utcán. Lehet be kell áldozni néhány családi összejövetelt a szülőkkel, ha nem fogadják el a dolgot. Ezeket a dolgokat csak te tudod megfizetni, és főként te leszel boldogtalan/boldog tőlük. De az a heteroknál is megvan, csak nekik más dolgokkal kell fizetni (azert van ott is probléma rendesen, csak mi a saját gondjainkat nyilván durvábbnak érezzük). Persze mondhatja az ember, hogy egy heteronak legalább a legalapvetőbb igénye miatt(párkapcsolat) nem kell beáldozzon egy csomót, de az élet igazságtalan, jó reggelt. Legalább van lehetőségünk a boldogságra, a gyerek akit 7 évesen elvisz a leukémia, annak még a lehetősége sincs meg, na az mit szóljon. Szóval csak azt találd ki, hogy mitől éreznéd magad jól és ehhez mit kellene áldozni, illetve hogy fel akarod-e áldozni azt. Ha úgy döntesz, hogy nem hozol áldozatot önmagadért, akkor viszont ne sajnáld magad. Semmit se muszáj. Nem muszáj elfogadni magad és azt se hogy boldogtalan vagy a jelenlegi helyzetben. De akkor te döntöttél így, hozd ki a legjobbat abból, ami van. Vagy a hozzállásodon változtass vagy a környezeteden. Különben nem változik semmi sem.
2018. dec. 8. 07:11
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha tudnád, hogy hány homofób embernek változott meg a véleménye a melegekről, mióta engem ismer...

Magyarországon azért rossz melegnek lenni, mert a melegek bujkálnak. Ha az a 300-500 ezer meleg férfi, aki itt él, felvállalná a családja és barátai előtt, akkor ez nem lenne.

Ami a boldogságodat illeti, van egy kínai közmondás, ami így szól:

Boldog akarsz lenni? Legyél!

Heteroként is sz.r életed lenne, ha folyton mások véleménye izgatna. A boldogság választás kérdése. Nem kell végigszenvedni ezt az életet, ha nem akarod. Szeresd magadat, mert amíg az nem megy, addig másoktól ezt hogyan várod el? Ha ez megtörtént, akkor hidd el, mások is jobban fognak kedvelni. Aki pedig nem, az már nem fog téged onnantól érdekelni.

2018. dec. 8. 10:28
 10/10 anonim ***** válasza:
91%
Azért a nagyvárosban egyedül élni melegként, elszakadva a családtól, az se csupa öröm és boldogság. Könnyű lecsúszni, először jön az élvezethajhászat, szexbárok, aztán már nem elég a sima szex, akkor jön a guminélküli szex, aztán ha már az se elég, akkor a kristály meg hasonlók. Mert ugye más öröm nincs az életben, otthon megvetnek, egyedül érzed magad a nagyvilágban, hát marad a szex. Drogok, HIV fertőzés, rosszindulatú korcs melegek, ez is része a meleg életnek. Nem azt mondom, hogy 10-ből 9 meleg így él, dehogyis, csak megvan a veszélye. Én a második kristályozós, hajnalig tartó szex szeánsz után szerencsére észbekaptam. Volt egy rövid boldog életszakaszom, aztán elkezdtem szorongani, és depressziós lettem, jelenleg egy ilyen semmilyen állapotban vagyok, nem találom a helyemet.
2018. dec. 9. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!