Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadjam el, hogy a homoszexualitásom miatt nem leszek soha boldog?
Költözz el és eld az életed
És szard le mások véleményét
Bujkálva? Le kell tagadnia a párját? Hát a kis faluban ahol élsz, biztosan...
Egyébként attól, hogy oda születtél meg ott nőttél fel, még nem kötelező az egész életed ott leélni.
Miért nem költözöl el ebből a fos országból?
Tehetsz a jövődért, minimum a faluból költözz el. Pesten már senkit sem fog érdekeli, hogy meleg vagy.
Költözz olyan helyre, ahol elfogadják. Nem azért nem leszel boldog soha, mert meleg vagy, hanem mert nem is akarsz boldog lenni. Ki kötelez rá, hogy az egész életedet egy kis faluban éld le?
Egyébként meg ha tudnád, hogy hány meleg ember él a földön, aki boldog, aki nem bujkálva él, aki nem tagadja le a párját, aki közösen nevel gyereket a meleg párjával... Én is boldog vagyok, nyíltan vállalom és nem bujkálok, ha lesz párom, nem fogom letagadni és gyereket is fogok nevelni.
Próbálhatod a nőket szeretni, de sosem fog menni, ha meleg vagy. Szedd össze magad, mert ilyen hozzáállással valóban nem leszel soha boldog. Mert jelen hozzáállással te saját magad miatt nem leszel soha boldog...
Ha tudnád, hogy hány homofób embernek változott meg a véleménye a melegekről, mióta engem ismer...
Magyarországon azért rossz melegnek lenni, mert a melegek bujkálnak. Ha az a 300-500 ezer meleg férfi, aki itt él, felvállalná a családja és barátai előtt, akkor ez nem lenne.
Ami a boldogságodat illeti, van egy kínai közmondás, ami így szól:
Boldog akarsz lenni? Legyél!
Heteroként is sz.r életed lenne, ha folyton mások véleménye izgatna. A boldogság választás kérdése. Nem kell végigszenvedni ezt az életet, ha nem akarod. Szeresd magadat, mert amíg az nem megy, addig másoktól ezt hogyan várod el? Ha ez megtörtént, akkor hidd el, mások is jobban fognak kedvelni. Aki pedig nem, az már nem fog téged onnantól érdekelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!