Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadjam el, hogy ronda vagyok?
Figyelt kérdés
Igazából már úgy gondolom sose fogok olyat találni, akivel élvezni fogom a szexet. Mivel átlagon aluli vagyok, eddig csak úgy találtam szexpartnert, hogy vagy lecsökkentettem az igényeimet és belementem olyan szexbe, ahol nem tetszett a partnerem vagy engedtem, hogy egy jól kinéző fiú úgy használjon, ahogy akar. Értelemszerűen egyiket se élveztem.
De ha találnék is megfelelő fiút, akkor se tudnék normális önbizalommal szexelni, mert nem hinném, el, hogy neki bejövök.
2017. aug. 22. 14:37
1/24 anonim válasza:
A testedet még teheted nagyon ütőssé.
Vagy kompenzálj pénzzel.
2/24 A kérdező kommentje:
Nagy munkával lehet, hogy tehetném ütőssé, bár ebben se vagyok biztos. Meg aztán fent is kell tartani az ütősséget.
2017. aug. 22. 15:03
3/24 anonim válasza:
szia,nem hiszem el,hogy ennyire csúnya lennél,ahogy mondod,ha küldesz egy fotót,akkor én őszintén elbírállak és adok tanácsot is
4/24 A kérdező kommentje:
Nem hiszek az ilyen szubjektív bírálatokban.
2017. aug. 22. 15:10
5/24 anonim válasza:
Kizárt hogy olyan csúnya legyél hogy ne találj magad mellé senkit.
6/24 A kérdező kommentje:
Ez a meleg kategória, mindenkinek világos?
2017. aug. 22. 15:22
7/24 anonim válasza:
igen az. de attól még annyira nem lehetsz ronda
#5 voltam
8/24 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy majd találok valakit, de a tapasztalat azt mutatja, hogy belátható időn belül nem.
2017. aug. 22. 15:41
9/24 anonim válasza:
a kishitűség gyógyítható,mikor már feladni készülsz akkor jön a nagy ő
10/24 A kérdező kommentje:
Alapvetően nem a nagy őt hiányolom, hanem azt, hogy néha élvezzem a szexet.
2017. aug. 22. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!